A gázembargó erőltetése okozhatja Magyarország kilépését az unióból?
8
Mások háborúja ne sújtsa és okozzon károkat más országoknak. Miért kellene nekem azért nélkülözni, mert a határunk mellett háború zajlik? A bérek emelése a GDP nagyságától függ, azaz a gazdaság teljesítőképességétől. Az Unió vezetőinek hülye politikája miatt szabadult ez a kőolaj és a gáz ára, ráadásul ez nem okoz semmi gondot az oroszoknak. A hülye brüsszeliek tökön lőtték magukat, nehogy már ezért nekem is tökön kelljen.
10
Nem nem! Gazdasági közösségről volt szó, és nem politikai erőszakoskodásról!
Semmi gond, ha nem tetszik, nem kell vele egyet érteni, nem kell szeretni, de akkor lépjetek ki a fenébe és ne tartsatok fel egy egész kontinenst!
Én, ha nem érzem magam jól egy munkahelyen, vagy egy házasságban, vagy egy szituációban, kilépek belőle a fenébe. Nem vagyok mazoista.
Legyen vér a pucátokban és lépjetek ki és ne pofázzatok, hogy igy a nyugat, meg úgy az Únió! Ki kell lépni!
13
Mondjuk neked nem hazád Magyarország, ezért te ne pofázz bele dolgainkba.
Egy Unió nem szabadna arról szóljon, hogy politikai értelemben kényszerítenek egy , vagy több országot olyan gazdasági lépésekre, ami neki (k) rossz....
Szerintem teljesen egyetértelmű, hogy a magyar gáz függőség, amely kb 80 százalékos Oroszország irányába, nem lehet vita tárgya.
Mi sem mondtuk meg soha, senkinek, hogy mit, honnan vegyen.
Hangsúlyozom, az EU NEM politikai - egyesült államokbeli szervezet, hanem a közös gazdasági együttműködés szervezete....itt van a baj az utóbbi időben az EU val, tulterjeszkedik a hatáskörén!!!
A mi esetünkben bizony eljön lassan az idő, amikor a HUXIT szóba kerül....🤔
T kön lövöd te saját magadat anélkül is.
Mit hallani mindig GDP arányosan mi növekedtünk a legjobban stb
Aztán a valós átlag nettos fizetés úgy 350000 Ft mutass egy olyan Nyugati országot ahol valaki 800 euróért dolgozik egy gyárban?
Semmi
Arról meg ne feledkezzünk meg hogy a vidékre S artak rá ott is élnek emberek.
14 én rohadtul nem pofázok már bele abba a mocsárba, amit te hazának, vagy Magyarországnak hivsz, de van 3 milla redneck kőbunkó, akik valamiért folyamatosan meg akarják mondani Portugáliától Észtországig mindenkinek, hogy nekik milyen politikát kellene folytatni, vagy kitől venni gázt, vagy kivel szövetséget kötni!
Ergó ti lépjetek ki a fenébe, én meg megigérem, hogy boldogan élek Úniós állampolgárként a továbbiakban is és elfelejtem, még azt is, hogy értem azokat a szavakat, amiket leirsz!
Hozzáteszem, mivel most olvastam csak, a 11# es véleményét totálisan osztom!!
Ráadásként annyit, az EU saját magát teszi tönkre egy olyan ország ( Ukrajna) miatt, amely NEM EU tag, nem NATO tag, ergo semmi közünk hozzá!!!
A fegyverszállítás meg őrültség, a békét kellene megvalósítani, fegyverekkel nehéz békét teremteni 🤔
15# ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!