Mostanába is sírdogálsz az áprilisi választási eredmények miatt?
Főleg a pénztárnál, mikor hétről - hétre egyre többet fizetek ugyan azért...
Választások idején 36 Ft volt itt a pékségben a zsemle, most 52 Ft és jövőhéttől 55 Ft lesz, már mondta az eladó. :-(
#6: ja'h, kormány média nyomatta, hogy ha ez ellenzék nyer, megszorítások, áremelkedések... lesz.
Most akkor vagy az ellenzék nyert, vagy mi van!? :-D
Mivel már a választások előtt euróra váltottam a pénzem, ezért mondhatjuk, hogy egyre jobban járok a forint romlásával. Így nézve engem (egy ellenzékit) tényleg támogat a kormány. A csóró fideszesek meg az állami segítségtől függnek, mert hatósági ár nélkül nem tudják megtankolni a húsz éves autóikat.
Egyébként igen, bánt az áprilisi vereség. Nem is annyira a Fidesz győzelme, inkább az emberek butasága. Hogy ennyien elhitték, hogy MZP katonákat küldene Ukrajnába, meg a többi baromság. Ezen felül bánt az is, hogy nincs ellenzék. Engem senki sem képvisel a Parlamentben, pedig több adót fizetek be, mint egyes vérfideszes (közmunkás) falvak. Az igazságtalanság, és a szemtelenül kihasznált emberi butaság bánt.
De amúgy nem veszem már komolyan. Beláttam, hogy nem lesz változás, amíg Orbán él, addig ő lesz itt a király. A magyaroknak hiányzott Kádár, és vele visszakapták. A forint romlásából közvetlen hasznom van (bár a drágulás engem is érint, de azért nem annyira, mint a szegényeket), és mivel a Fidesz a legalja emberekből él, számíthatok rá, hogy ilyen-olyan komcsi intézkedésekkel (hitel) "átsegíti" az embereket azon, amit nyugaton önerőből is meg tudnak oldani. Hogy ennek következménye is lesz, az nem érdekel, nem az én problémám.
#8 Ha így nézzük, én is jól jártam, hogy osztrák bankba lekötöttem a pénzem. Az ottani kamat bár nem sok, de fedezi az eruó inflációját.
Viszont ha forintra átváltjuk, még a váltás költségét is levonva, van + 1 millióm. :-D
#8 Egyetértek, engem is az emberek butasága bánt és hogy örülnek a sz.rlavinának, amit a saját nyakukba borítottak. Nekem is euróban van minden pénzem, a (nyugati) fizetésem is abban kapom, szóval az infláció nekem sem fáj, a drágulást nem érzem, mert eddig sem néztem az árakat, nem tudom, mi mennyibe kerül.
Annyira paradox, hogy pont a szegény réteg ereszti magára a fidesz nevű sáskahadat és még örülnek is neki, hogy Orbán és bandája rágják le az utolsó húst a csontjukról. De hát ez kell a népnek, élvezzék hát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!