Mi a Pesti TV megszűnésének hivatalos oka?
Miért jött egyáltalán létre? Ha jól értem, ez egy fiataloknak szánt HírTV volt, de aztán rájöttek, hogy ők nem nézik (a tévét).
A Ripost is megszűnik. Nem akarnak ennyi dolgot fenntartani valószínűleg, de abban biztos vagyok, hogy a fiatal influenszereiket nem hagyják elúszni.
"Félreértés ne essék én vagyok emiatt a legboldogabb"
remélem vörösre dörgölted a szemed, amiért az 56-ban a munkásőr apádról cikket író népszabadság megszűnt anyagi okok miatt, te pedig az rohadt fgosoroddal üvöltötted, hogy NINCSSAJTÓSZABADSÁG
miért nem tartja el óórbán a veszteséges médiumokat
azért szűnt meg, mert rájöttek, hogy mindenki csak az interneten nézi a műsoraikat, és a fiatalok nem néznek TV-t
Az a vicc az egészben, hogy a pesti tévés srácok is megértették hogy a lényeg: aki addig tette bele a pénzt az már nem akar többet beletenni. Hiába voltak jók, hiába lett sok nézőjük, azt nem tudták hozni tévéként amit várt tőlük akinek a pénze benne volt.
Én már rég nem vagyok fiatal, de én sem a tévében néztem őket, hanem a neten. Ahogy a többi hasonló műsort is akár az ATV, hír tv, RTL klub vagy más készítette. A tévé ma már nekem is inkább a filmeknek és meccseknek van.
A pesti tévés srácok is elmondták, mint tévé sokkal több embert igényeltek a műsoraik és rájuk rakódott egy csomó felesleges vezető, akik nővelték a kiadásokat, de nem sokat hoztak hírdetőben, szponzorban.
Remélem minél hamarabb lesz szervezett internetes felületük ahol tovább készülhetnek a műsoraik úgy hogy nekik, a készítőiknek is legyen belőle rendesen jövedelmük. Szívesen fizetnék is érte - most is teszem ahol lehetséges a youtub-os műsoraiknál.
"Hiába voltak jók, hiába lett sok nézőjük"
Elenyésző volt a nézettség többi szereplőhöz képest. Az embereket az ennyire egyoldalú propaganda nem érdekli, a fiatalokat pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!