Ki volt az a politikus a történelemben, aki a legtöbbet ártott Magyarországnak?
Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 21:12
11/18 anonim válasza:
Ezeket a kommenteket gyűlöletből írják. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy az ezeréves történelmünkben nem volt rosszabb, mint Orbán, vagy Gyurcsány. Vagy csak az elmúlt száz évben.
12/18 Isti22 válasza:
Ferenc József kimaradt a felsorolásból, pedig szerintem számszerűleg az ő lelkén szárad a legtöbb magyar halála, bár azért Horthy-Szálasi-Rákosi is odatették magukat alaposan.
13/18 SIDLER22 válasza:
Én Szent István alapító atyánkat említeném meg.
Neki köszönhetjük, hogy a rovásírás már csak emlékünkben él és egyáltalán nem használjuk. Illetve a kereszténységet is annó Ő erőltette rá a magyar népre.
14/18 anonim válasza:
És az miért akkora ártalom?
16/18 anonim válasza:
Antal József
Horn Gyula
Torgyán József
Az összes ártott '89-től Magyarországnak, különben nem nyer választást. Talán Kuncze Gábor volt az, aki alig ártott hazájának
17/18 anonim válasza:
kuncze aki eltüntette a baloldalról az összes kompromitáló iratot :DD
18/18 anonim válasza:
Előttem írták, azt, hogy senki sem gondolja komolyan, hogy az 1000 éves történelmünk alatt pont Gyurcsány és Orbán a legkártékonyabb. Ezek beszólogatások olyanoktól, akik csak a mában élnek.
A legkártékonyabbak szerintem Károlyi Mihály, Kun Béla, Mária Terézia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!