Az oroszokat pártoló magyarok szerint el kéne törölni a magyar szabadság napját?
"mikor pofázott bele Moszkva abba, mi van a magyar gyermekvédelmi törvényben? Vagy felsőoktatási törvényben? Stb."
Minek után NEM az Orosz föderáció tagjai vagyunk hanem az Unióé, így értelmetlen amit írsz.
Ennyi erővel Orbán Viktor meg mit vétózgat Brüsszelben??
Miért szól bele a szankciós politikába??
Miért szól bele az Ukrajnai nyelvtörvénybe???
Érdekes módon ezzel nincs semmi baj.
Ő megreformálhatja egész Európát, de ha esetleg ők kapnak egy kritikus kijelentést, akkor már megy a "HUXIT"-ozás.
Éntem a kérdést. Én, ,,kis jobbágy" ahogy neveznek a hazai hatalmasságok meg állapítottam, hogy:
-Magyarországon nincs szabadság. Szabadon eldöntheted, hogy kimész-e külföldre szolgálni a külföldieket, vagy maradsz itthon, hogy szolgáld a külföldieket.
-Mindegy, hogy kis országunk keletre, nyugatra vagy esetleg amerika felé barátkozik. A lakosságnak így is, úgy is szenvednie kell.
-Továbbá megállapítom, hogy már nincs értelme, hogy gondolkodó magyar fiatalok kerűljenek ki az iskolákból, hiszen, ha gondolkodnak, akkor el is költöznek külföldre.
-Megállapítom, hogy a családtámogatásban részesülő családok gyermekei felnőve jó eséllyel el fogják hagyni az országot.
-Megállapítom, hogy a kivándoroltaknak eszük ágában sincs haza költözni.
-Megállapítom, hogy a tanári pálya nem érdemel béremelést, hiszen az elmúlt 10 évben külföldre képezték a fiatalokat.
-Megállapítom, hogy a mostani tüntetések vér nélkül semerre sem fognak vezetni, vérrel pedig csak egy polgárháborúba.
-Megállapítom, hogy az Orbán kormány az utolsó ciklusát tölti.
-Megállapítom, hogy Gyurcsány-Dobrev sosem fog ebben az országban hatalomra jutni. Legfeljebb csalárdsággal.
-Megállapítom, hogy az ellenzék csodafegyvere egy káromkodó kamaszlány. Csalódott vagyok, hogy ennyit tudtak csak felmutatni.
-Meg kell, hogy állapítsam, bár Oroszország egy darab szar, mégis bölcsebb lenne önként csatlakozni hozzájuk, mint tovább kínlódni az EU fiatalokat elcsaló szemfényvesztő rendszerében tűrni tovább.
-Megállapítom, hogy egy 2026 előtti kormány megdöntése károsabban hatna a gazdaságunkra és a politikánkra, mint ha tovább lopnának, amit csak lehet az elkövetkezendő 3 év 5 hónapban.
-Meg kell, hogy állapítsam, hogy egyedül Jakab Péter elvtársat tartom a legőszintébb politikusnak a parlamentben. Nála csak a kutyák egyenesebbek.
-Megállapítom, hogy megállíthatatlan a migráncsok nélkül a népesség fogyás a magyar földről.
.
Felteszem a kérdést: Ki a tököm fizeti majd a nyugdíjamat, ha egyáltalán megérem a napját?
(szándékosan nem hoztam szóba a nem forint alapú államadóságunkat. Amúgy sincs akkora ársapka, hogy erre rá lehessen húzni)
Lehet hogy az oroszok szarok, de a nyugatiak által megszervezett fiatalok elcsalásába fog becsődölni Magyarország. Ez egy forgatókönyv, aminek a vége: Magyarország kapitulál a világgazdaság előtt. NINCS VISSZAÚT
Volt értelme a rendszerváltásnak? Volt értelme csatlakozni az EU-hoz vagy a NATÓ-hoz? A maradék szabadságunkat önként dobtuk oda azoknak, akik megcsonkították az országunkat. Erre aztán büszkék lehetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!