Egy átlag alkalmazott csak a teljesítménye után kap prémiumot vagy fizetés emelést. Lehet az infláció akármekkora, senkit nem érdekel. Verseny van, ahogy a vállalkozók mondani szokták. A nyugdíjasok gyakorlatilag arra kapnak prémiumot, hogy mennyire egyenes háttal tudnak ülni a fotelben.
2022. jún. 24. 22:27
1/9 anonim válasza:
Mert ők hozzák a legtöbb szavazatot,
2022. jún. 24. 22:45
2/9 anonim válasza:
A fidesz legfontosabb szavazó a határontúliak, a romák és a nyugdíjasok.
A határontúliak fixen megvannak, a romák fixen megvannak, a nyugdíjasok meg billegő szavazók. Ha nincs háborús veszély, ha nincs migráns veszély, ha nincs vásárlóereje a nyugdíjuknak baj lehet.
2022. jún. 24. 22:56
3/9 anonim válasza:
Pedig a dolgozók fizuján múlik minden. Mert ugye abból lesz az adó.
2022. jún. 24. 23:28
4/9 tobas válasza:
Azért van egy apró különbség, hogy a verseny az kétoldalú. Én is váltottam munkahelyet, mert nem voltam megelégedve az akkori helyzetemmel és a cég nem is akart változtatni. Azóta új helyen van jobb fizetés, jobb juttatások.
Nagymamám ezt nem tehette meg, nem mondhatta azt, hogy neki ez a nyugdíj kevés ő holnaptól osztráktól akarja kapni.
2022. jún. 24. 23:35
5/9 tobas válasza:
A másik fontos szempont nálam, ha már annyi adót beszed tőlem az állam akkor ne én tartsam el a szüleimet pluszban, akik itthon végig dolgozták az életüket(természetesen megteszem, ha úgy alakul).
2022. jún. 24. 23:40
6/9 anonim válasza:
Mert van aki egy életen keresztül nem tudot félre rakni semmit ö a nyugdijas akit ki kel tartani.A fital meg a tulélésért menekülhet innen messzire.
2022. jún. 24. 23:42
7/9 anonim válasza:
A nyuggerek 95%a elmegy szavazni unalmaban.
tehat biztos választók.
Míg a kizsígerelt munkavallo korú reteg 50%a sem megy el szavazni....miközben számilag kb azonos a ket csoport.
Logikus hogy a biztos nagytömegű szavazók megnyerese a cél.
2022. jún. 25. 00:23
8/9 anonim válasza:
Foglalkoznak még az ifjúsággal (25 éves korig), és a családosokkal is.
2022. jún. 25. 07:40
9/9 anonim válasza:
Mert ezzel a osztogatással fedik el hogy ne tűnjön fel az támadóoltás okozta kiirtásuk.Feleslegesek mert sokba vannak és a javaik házaik kell másnak . Emiatt is kétarcú a politika, ad de 3szor elveszi, békét hirdet de háborút indít. Egy van ingyen az egérfogóban a sajt .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!