Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Várható,hogy év végére összeom...

Várható,hogy év végére összeomlik a magyar gazdaság?

Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 08:17
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
58%
#36 Teljesen igazad van.
2022. jún. 25. 04:47
 42/44 anonim ***** válasza:
48%

"Látszik fogalmad sincs semmiről. Kicsit nézz utána a dolgoknak azt javaslom."

Hát akkor világosíts fel. Jaaa, az már nem megy, érdemi reakciót nem tudsz hozni, csak elmakogni azt, amit az Összefosás csicska pártjainak mémjein látsz. :)

"Soros, gyurcsány, brüsszel, márki. Nem vitatkozok ilyen üres fejűekkel."

Áruld már el, hol hoztam én fel Sorost, Brüsszelt, Gyurcsányt, Márki-Zayt?

Sehol. De most te kitalálod, hogy én egy sorosozó, brüsszelező valaki vagyok, és erre hivatkozva nem akarsz vitázni velem (valójában akarnál, csak nem tudsz).

Tipikus ellenzéki kamugép vagy. :D

2022. jún. 25. 11:01
 43/44 anonim ***** válasza:
40%
Mert a kormány propagandát nyomatod te is, ami teljesen téves. A hozzád hasonló buta embereket támogatva nyer orbán évek óta. Ennyi eszed van, hogy remek a gazdaság, magyarországelőremegynemhátra, de jön a vármegye rendszer, azért van kevés rendőr meg orvos mert a versenyszféra elszippantja őket :D Ez egy vicc. Márki háborúzni akar, de orbán átengedi a katonai gépeket magyarországon. Gyurcsány meg soros is hasonló realitásokkal került be a közös ellenségek listájára. Brüsszelt is meg kell állítanunk igaz? Erre válaszolj nekem! Megállítod brüsszelt?
2022. jún. 25. 19:55
 44/44 anonim ***** válasza:
18%

"Mert a kormány propagandát nyomatod te is, ami teljesen téves."

Hol hallottál tőlem kormány propagandát, te félkegyelmű? Idézd!

"jön a vármegye rendszer"

Elhatárolódom a kormány vármegyerendszeres baromságától.

Tudod vannak emberek, akik valakire úgy szavaznak, hogy közben nem feltétlenül értenek mindenben egyet vele. Lehet ez neked újdonság.

"Ennyi eszed van, hogy remek a gazdaság, magyarországelőremegynemhátra, márki háborúzni akar"

Szokás szerint szalmabábozol. Sehol nem tettem ilyen kijelentéseket. Ismét megállapítható, hogy érdemben reagálni nem tudsz a mondandómra, ezért helyette magyarországelőremegy meg a többi baromság ellen árnyékbokszolsz. :D

"Brüsszelt is meg kell állítanunk igaz? Erre válaszolj nekem! Megállítod brüsszelt?"

Nem kell megállítanunk.

És most te válaszolj nekem azokra, amikkel elmaradásod van. :)

- Hol hallottál tőlem kormánypropagandát? Idézd!

- Mi az amitől fogalmam sincs, és utána kellene néznem? Világosíts fel!

- A gyengén tartott Forint hogyan járult hozzá az Euróban vett 83%-os fizetés növekedéshez? Matematikailag vezesd le.

- Mi 1000 Euro Szlovákiában amit a magyar 500 Euro-s minimálbérrel állítottal szembe?

- Hol 3000 Forint a paradicsom kiloja?

- Miből számoltad ki, hogy abból a pénzből amit kaptunk már Csehország szintjén lennénk?

2022. jún. 26. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!