Miért hazudja azt a Fidesz hogy nincsenek adóemelések?
Egy csomó mindent megadóztatnak. De az hogy megadóztatják az egyik kedvencemet, a gabonapelyhet, ami tudtommal egészséges.
Ez kiverte nálam a biztosítékot.
És a családi költségvetésedből mennyit/ hány százalékot költesz gabonapehelyre??
És mennyit pl rezsire, esetleg 2-3 szorosára emelkedő rezsire, üzemanyagra??
Olvasni meg majd megtanulunk helyettetek. Nem az volt a kérdés, hogy egészséges-e a müzli vagy sem.
Kérdező: Ez a tipikus ördögi igazságmondás esete. Ők nem emeltek adót... csak kiterjesztették a már meglévőket. Ez kb. olyan, mint mikor a fodrász megígéri, hogy nem vágja le a füled, mert majd a fejedet fogja a nyakadról.
Sokkal több fogalmam van arról, hogy a finomított gabona és a hozzáadott cukor milyen méreg az emberi szervezetre nézve.
Ajánlom olvass kicsit utána, hogy az USA-ban a finomított gabona ételkészítmények piacra való berobbanása miatt a 60-as 70-es évektől kezdve évente hány százezer ember lett cukorbeteg, vagy krónikusan elhízott.
Erről már rengeteg akkreditált tanulmány is készült, hogy hogyan nyírja ki az emberek szervezetét a finomított gabona és a cukor. És hogy miért van évről évre egyre több öröklött glutén érzékeny ember.
Gondolom fiatalka vagy még, és csak annyit látsz ebből az egészből hogy a pofádba tolják a reggelizőpehelyek "egészséges" marketing reklámjait.
16
Két legyet egy csapásra. Népegészségi intézkedés és adóbevétel.
De egyelőre csak a magas cukortartalmú áruféleségek tűnnek el a polcokról.
Mi az hogy eltűnnek???
Arról volt szó hogy drágábbak lesznek ezek az élelmiszerek.
Én egy szót sem olvastam eltűnésről
18
Nézz körül a polcokon. 11-ben írtam, mi tűnt el. És rég nem kapható a Jakobs 3 in 1 instant kávéja. Ha találsz, szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!