A kereszténydemokraták, hogyan gondolkodnak a rasszokról?
Figyelt kérdés
Mindannyian Isten teremtményei vagyunk. A jézusi alapelvek egyértelműen fogalmaznak. Az ukrajnai menekültekkel kezet ráz a miniszter. Az eddig érkező menekülteket üldözi. Hogy van ez?
Létezik rasszista kereszténydemokrata és ha igen milyen gondolatok járnak a fejében? Meg szokta gyónni minden vasárnap a heti rasszizmust?
2022. jún. 23. 11:21
11/14 anonim válasza:
Igazán kíváncsi lennék, ha te meg a gyűlölködő 7#-es fordított helyzetben odamennétek Szíriába, Afganisztánba vagy az afrikaiakhoz akkor milyen elbánásban részesülnétek😂
12/14 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy minden tőlem telhetőt meg kell tennem az ilyen esetekben. Az, hogy helyet cserélek a rászorulóval nem oldja meg a problémát, segíteni kell nekik és "meg kell tanítani őket halászni". A szentföldön találkoztam minden vallással és egyáltalán nem láttam agressziót és kirekesztést azért, mert keresztény vagyok. Szerintem minden ember szívébe bele vannak vésve a jézusi mondatok nemtől, rassztól, vallástól, hovatartozástól függetlenül.
2022. jún. 23. 12:14
13/14 anonim válasza:
kérdező. Engedj be magadhoz egy afrikait vagy arabot egyetlen hétre, papírok nélkül Ha túléled beszélgethetünk"
Látszik hogy a posvány faludban csak az m1-et tudod nézni.
14/14 anonim válasza:
Ki tart vissza? Tanítsd meg őket. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!