A vármegyék és az ispáni tisztség visszaállítása után mi lesz a következő lépés?
Figyelt kérdés
Nádori tisztség? Jász-Kun kerület? Bánságok? Vajdák? Hajdúvárosok külön közigazgatási egységbe rendezése? Kormányzó?2022. jún. 23. 07:51
11/23 anonim válasza:
Végül is a feudalizmushoz már gyakorlatilag visszatértünk, csak nem akkori terminológiát használunk, van még pótolnivaló.
12/23 Deff válasza:
Szerintem ez már csak trollkodás, megteszik mert miért ne? Meg lehet őket is érdekli meddig lehet elmenni. Jön majd aztán a sorkatonaság, abortusz szigorítás, etc. Szerintem minden hülyeség ami eddig valaha előjött de aztán nem lett belőle semmi mert féltek hogy nem lesz népszerű. Most már tudják hogy minden mindegy itthon.
13/23 anonim válasza:
A válaszokból erősen kiérződik az 1949-1990 közötti időszak szocializálódása. De lassan kihalnak majd, mint ahogyan kihaltak a kommunista proletárdiktatúra vezetői. A polgári demokrácia miatt halhattak békés halált, még Biszku Béla is, akinek felelősségre vonására indult egy gyenge kísérlet, de ítélethozatal előtt életének 95. évében meghalt.
14/23 anonim válasza:
én minden szót, amiben szerepel a megy átkorrigáltatnám vármegy-re, pl.: boltba megyek-> boltba vármegyek. A biztos szavakat is ispánosítanám, pl.: biztosítéktábla->ispánítéktálba
15/23 anonim válasza:
14
Ilyen lenne az ellenzéki kormányzás. Helyed van benne. De ez nem adatik meg 2026-ban és később se.
16/23 anonim válasza:
Ezután jön majd az ellenzék vérkampánya az ispánok ellen.
17/23 anonim válasza:
Szánalmas vagy. Egy rossz viccböl is a gyülölködést és a köpködést hozod ki.
Sajnálni tudlak csak, hogy ennyire együgyü a gondolkodásmódod.
18/23 anonim válasza:
Deresre húzás,
kékeresre húzás = 1ő éjszaka😂
19/23 anonim válasza:
A balliberálisok városi főtereken kalodába zárása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!