A Fidesz miért adóztatja meg az élelmiszereket?
Most lett elegem a gané fideszből. Sok élelmiszert megadóztat, olyanokat amiket enni szoktam.
A gabonapelyhet miért kell?
A kekszeket, müzliket miért kell? Még hogy nem az emberek fizetik meg háború árát.
Hogy takarodna el a Fidesz végleg!!!!
Kicsit megszaladt a költekezés a választások miatt, de be kell látnod, hogy ez csekély ár az újabb kétharmadért. A magyar boldogan fizet többet bármiért, ha cserébe nemzeti színű szalaggal kötik át neki a szart.
Egyébként meg az EU a hibás, amiért szankcionálja szegény Oroszországot, akik csak száz napja fenyegetik atommal Európát, és különben is, ha MZP nyert volna, akkor már ukrán katonává operálták volna az óvodásainkat.
Így már világos, lipsikém?
A lipsi az te vagy.
"De hát ezt az emberek fizetik, akkor miért mondják azt hogy nem?" Te eddig melyik országban éltél? Azért mondják, mert a fideszes ember bármit és kétségek nélkül, azonnal elhisz nekik, a többiek meg le vannak szarva. Sőt, ha kifogásaid vannak, akkor hazaáruló vagy.
Tényleg nem tudom, mit csináltál eddig, de üdvözöllek Magyarországon. :)
Nemszavazóként lehet hogy megismerhettél volna 30 évre titkosított dokumentumokat, szerződéseket, amikből esetleg kiderülne, hogy a vasút projektért hány megyét ígértünk Kínának.
Amúgy MZP-nak annyival könnyebb helyzete lenne mint a csüngőhasú Orbánnak, hogy kiváló bűnbakja lenne a fidesz képében és joggal mutogathatott volna az elmúlt 12 évre.
Fideszesek ez mi?
“Egy, a nagy élelmiszerláncoknak beszállító importőr vezetője azt mondta,
ezt elég keményen meg fogja mindenki érezni a pénztárcáján, nagymértékű áremelés lesz.“
Miután a linkelt cikk a chipsadóról szól, szerintem egyértelmű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!