Békemenet a háborús infláció ellen?
Figyelt kérdés
Volna rá igény? Amit Orbán elért növekedést európában, azt most Brüsszel lerombolná. Ne hagyjuk!!2022. jún. 23. 06:33
A kérdező szavazást indított:
Fékezzük meg az inflációt! Előre menjünk, ne hátra!
Balfék vagyok, hátra akarok menni, nem előre. Nekem jó a pénzromlás, a hanyatlás
16 szavazat
1/13 anonim válasza:
Úgy tudom már szervezik, a Varga Irén fogja vezetni a menetet és ő énekli el a Himnuszt is.
2/13 anonim válasza:
Én megnézném, hogy Ákos és Pataky Attis együtt tolja Győzikével és Tóth Gabival!
No Győzike, No party
3/13 anonim válasza:
A főispánt kell megfékezni a szektájával.
4/13 anonim válasza:
"Amit Orbán elért növekedést európában, azt most Brüsszel lerombolná. "
Na ezt rosszul tudod, Orbán az egész világot mozgatja, csak azért él még Homo Sapiens a Földön mert Viktor nem hagy minket elpusztulni. A maja világvégét is ö akadályozta meg, ezt elsö kézböl tudom, biztos forrásból. Jóbarátom Pataky Attila osztotta meg velem bizalmasan, miután az ufók megmutatták neki a bizonyítékokat. Ha Orbán Viktor nem lenne, akkor nem csak a Tejútrendszer, hanem az egész multiverzum összeomlana és megszünne létezni.
5/13 anonim válasza:
4) troll a kérdező, nem igaz hogy nem tűnik fel.
7/13 anonim válasza:
Álkérdés. Egyébként normális emberek nem járnak a béke pridera. Mindig sok a patkány arrafelé.
10/13 anonim válasza:
Lehetne úttörö a Marson, attól világhírre is szert tenne, és nekünk is jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!