Ez a Rian Air Johnson balhé okozhatja a Fidesz bukását?
Ha a bukását nem is, de problémákat okozhat. Ha a külföldi cégek látják, hogy a kormány martalócként viselkedik, és ad hoc adókat vet ki veszteséges cégekre is, miközben még azt is követeli, hogy árat se emeljenek, akkor a jövőben kétszer is meg fogják gondolni, hogy tőkét hozzanak ide.
A befektetők nem szeretik a kiszámíthatatlan, kapkodó kormányokat.
Mindenbe megpróbáltok belekapaszkodni hátha attól majd megbukik a zorbán. Ez nagyon szánalmas.
Most volt a választás és vesztették. Ideje lenne elfogadni. Nem fog egy ilyen piszlicsáré ügy gondot okozni, nem fognak a cégek kivonulni.
2010 után is ebben reménykedtetek, nem jött be.
Itt addig nem lesz kormányváltás ameddig az ellenzék körzetenként nem kopog be minden házba minden településen.
És nem beszélget el az emberekkel.
És egyéb ilyen dolgok.
Az ilyen csak így lehetséges.
Pl: Itt Gyulán is úgy nyert a Fideszes polgármester annak idején,hogy körzetenként minden házba bekopogtatott,hogy az ő neve Görgényi Ernő és szeretné magát jelölteni és ha gondolja beszélgessünk. És vagy 18 éve ő a polgi.
"2010 után is ebben reménykedtetek, nem jött be."
Nekem nem gond ha a fidesz van, mert addig amíg sokan szarul élnek nekem az garantált jövedelmet hoz. Rengeteg ember adja el az ékszereit, értékeit bagóért manapság és ha netán még tovább romlana a helyzet, az nekem csak kedvezni fog.,)
Sajnos nem a Fidesz bukását okozhatja, hanem az ország fogja megsínyleni azon elmebeteg, kiszámíthatatlan intézkedések következményeit, amit ez a felelőtlen kormány produkál!
Én lesz@rom a Fideszt, de az országomat nem!
Ez az új gazdasági-miniszterkedő csóka tényleg nem normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!