Mi az, amit Orbán Viktor NEM tudna átütni a magyar tásadalmon?
18
Vármegye elnevezés is újra használatos lesz. A magyar közigazgatás alapvető területi egységei az államalapítástól kezdődően egészen 1949-ig a vármegyék voltak. A főispánsággal együtt szüntette meg a diktatórikus kommunista rendszer.
Én úgy gondolom van egy nagy réteg, ami bármit elfogad OV-tól.
Nagyon sarkos lesz a példám, de 1-2 hír után az az érzésem, ha lenne egy videó, ahol mondjuk OV gyerekeket verne a parlamentben és magyarázatot fűzne hozzá, akkor lenne egy réteg, aki azt mondaná, hogy kamu a videó, mások igazat adna és a megfelelő eljárásnak tartaná az ilyen büntetést, a gyereket hibáztatnák.
Egyre kevésbé érzem azt, hogy az emberek utcára hívhatók lennének. Egyre könnyebben nyomnak le dolgokat a nép torkán, mert egyre durvábban, gyakrabban találnak ki zseniális dolgokat.
23
Ismereted szerint "ki" a nép?
Ha esetleg nem lett volna egyértelmű, akkor a 2 rész között nem volt összefüggés. Így kiegészítséként hozzáteszem, hogy persze lenne felháborodás. De lenne egy réteg aki nem hallana róla, nem venne róla tudomást, letagadná, elfogadná. És persze lenne akik tennének lépéseket.
De ebben az országban mikor történt utoljára komoly megmozdulás? Voltak pici tüntetgetések (mondom ezt úgy h volt amin én is ott voltam). De semmi komoly. Őszintén rég lángokban kellene állnia az országnak. De nem, mi gyakorin, facen, szóban kiventilláljuk majd folytatjuk tovább az életünket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!