Mit szólunk hozzá, hogy a kormány vármegyére nevezi át a megyéket és ispánjaink is lesznek?
Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 23:38
1/31 anonim válasza:
Nem értünk mi ehö, csak zsíros jobágyok vagyunk!
3/31 anonim válasza:
Kezd olyan lenni ez az ország, hogy lassan semmin sem lepődök meg. Abszurd dolgok történnek. Én kb semmiben nem értek egyet a Fidesszel, ebben sem.
6/31 anonim válasza:
Szerintem nettó hülyeség, de mindegy...
7/31 anonim válasza:
Elég nagy baromság lenne.
Remélem nem igaz a hír.
8/31 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet, már csak a libsikből kiváltott hatás miatt megéri. Amúgy eddig is voltak ispánok, csak más volt a nevük, na bumm.
9/31 anonim válasza:
Előbb vissza kell vezetni a rendfentartásba a csendőrséget a régi jogköreikkel. Ha ez megvolt jöhet ez a sok marhaság is ispánokkal, vármegyékkel vagy mi a fénével.
10/31 anonim válasza:
Nem vagyok libsi de nem tetszik. Olyan érzésem van ettől a szótól mintha visszautaznánk a múltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!