Ha lesznek ispánok, vármegyék, akkor újra lesznek vitéz, báró, gróf címek is, amit viselhetünk a nevünk előtt?
Figyelt kérdés
Ha volt a családomban korábban vitéz, báró, vagy gróf, akkor kezdeményezhetem, hogy tekintettel a család történetére, nekem is legyen a nevem előtt?
Illetve akkor ez lesz a miniszterelnök új neve is: Vitéz Felcsúti Orbán Viktor Mihály? Hajazva Horthy Miklósra?
Mészáros Lőrinc pedig Báró Mészáros Lőrinc lesz?
2022. jún. 21. 21:05
2/12 anonim válasza:
Mivel te nem vagy NER tag neked csak a jobbágy jelző állhat majd a neved előtt.
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy mikor lesz megint 250 Ft egy euro? Ezt ki tudja megmondani?
5/12 anonim válasza:
Így könnyebb eltörőlni a forintot és bedönteni a megtakarításokat. Gyün a tekintetes Pengő😂
7/12 anonim válasza:
Totál idióták vezetik az országot!!!
8/12 anonim válasza:
A jobbágyok és a cselédek csak így szólíthatják a hólyag földesurakat.
9/12 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni Vityát arisztokrataként. Ő paraszt, és az is marad. Neki ezt a sorsot szánta az Isten. A parasztok parasztjának sorsát.
10/12 anonim válasza:
És ismét lesz jobbágyság is nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!