Orbán Viktor úrnak miért csak egy nyomógombos Nokia 6700 classic telefonja van?
Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr köztudottan egy fekete Nokia 6700 classic nyomógombos telefont használ a politikai ügyek intézése során.
Komolyan csak ez az egy telefonja van csak,nem telik neki modernebbre?
A görög miniszterelnököt pl. egy Vodafone-alkalmazott segítségével hallgatták le úgy, hogy a Vodafone rendszerébe helyezték el a kémszoftvert, vagyis használhatott akár butatelefont is, mert a központon áthaladó hívást hallgatták le:
Vodafone embroiled in Greek phone-tapping scandal | Business | The Guardian
Nagyjából benne van a linkedben.
Nincs benne gps, így nehezebben bemérhető, ahhoz nem elég "okos", hogy kémprogramot telepítsenek rá.
Így, vagy úgy bármely telefon lehallgatható, a politikusnak kell elég "okosnak" lennie, hogy miket beszél telefonon.
Szia Miniszterelnök Uram!
Használt Huawei P20 Lite érdekel?
26: aki autóval jár, annak pl. hasznos a Waze, egy rakás dugót elkerültem már vele, amikről nem is tudtam volna egyébként, és álltam volna a dugóba belemenve
Szóval aki rendszeresen autózik, annak igencsak hasznos az okostelefon.
26: én pl. a telefonnak a telefonálás funkcióját használom a legkevesebbet. A böngészés sokkal hasznosabb, ha útközben útána kell nézni valaminek.
Vagy pl. legutóbb bementem egy boltba megvenni egy alkatrészt,és mondták, hogy jóval olcsóbb, ha a neten rendelem meg. Erre ott a bolt előcsarnokában elővettem a telefont, megrendeltem az árut a weben, majd a pulthoz lépve átvettem ugyanazt sokkal olcsóbban.
És ez egy csak példa, számtalan hasonló példa van. Akinek az okostelefon megáll a facebookozásnál, annak valóban nincs szüksége rá, de ezer más hasznos funkciója is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!