Mi lenne, ha 2026-ban senki nem menne el szavazni, aki nem Fideszes?
Szerintem erre nincs előírva, hogy legalább 50% el kell menjen szavazni, tehát ha csak 1 ember is megy el, és szavaz mondjuk dk-ra, akkor 100%-al nyert a DK.
Jelenlegi ellenzék eltűnjön, és épüljön egy újabb = az még legalább 20 év. Legalább. Bár, a mostanival is kéne annyi, hogy győzni lehessen. Most 0-n vannak
Nincs ilyen küszöb, amit el kell érni OGy-i választáson, így ennek ilyen formában nem lenne jelentősége.
Jobb pártok pedig nem igazán fognak épülni. A politikusok az emberekből lesznek, amíg pedig az átlag magyar ilyen gerinctelen - értsd: leszavaz a fideszre - nem fogsz nagyon egy egész új pártnyira való politikust összeszedni.
Jelenleg ilyen szempontból a legtisztább párt a momentum. Velük lehet valamit kezdeni.
Mi lesz egy érvénytelen választás után? Anarchia?
Fogjátok már fel libsikék, hogy az emberek túlnyomó többsége nem szimpatizál az ,,ideológiatokkal", ez van, tessék beletörődni, ha lesz valamikor a távoli jövőben kormányváltás, az szinte biztos jobboldalon fog történni
#8 én ezt erősen megtanultam az idei választáson, és el is fogadom - ugyanakkor jogom van hozzá, hogy ragaszkodjak a saját képviseletemhez, a 10 millióból 1-2 még mindig ebbe a táborba tartozik, és mint nem elhanyagolható kisebbség, akarom, hogy valamilyen formában megjelenjen a képviseletem a hatalom részéről.
Egyebkent nem írtam korábbi választ, nem tudom pontosan, mire írtad, csak erre rögtön ez a válasz jutott eszembe (#8-asnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!