Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem unalmas már, hogy az alig...

Nem unalmas már, hogy az alig látható transzokról szól lassan a teljes nemzetközi politika?

Figyelt kérdés

[link]

Örülök, hogy a sportszövetségek meghozzák a helyes döntéseket, de nézzünk vissza: 10 éve még a legtöbb ember azt sem tudta, hogy léteznek ilyen emberek, max Terry Black után meg a Pride-on láthatott elvétve néhányat.

Most a teljesen világpolitikát behálózza ez a lobbi, mikor egy maroknyi kisebbségről beszélünk (beleértve a divattranszokat). Egy normális ember valószínű életében nem találkozik transszal, de azért a drag queeneket küldik be a gyerekekhez érzékenyíteni...

Csak nekem sok ez már? Miért nem foglalkoznak ennyit a hajléktalanokkal, depressziósokkal, kényszerbetegekkel, autistákkal, rákosokkal, sorolhatnám, akik sokkal többen vannak és súlyosabb a problémájuk annál, minthogy nem tudják eldönteni, fiúk vagy lányok?

2022. jún. 21. 14:16
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

18: azért fontos kitenni mindig, hogy "itthon", mintha ez ellenérv lenne arra, hogy USA-ában Kanadában, Svédországban rendszeren tartanak úgynevezett "story hour"-t.

Itthon nem mennek be, és normális ember tesz azért (pl. az ilyen kérdésekkel), hogy ne is mehessenek.

16: igen, fontos megismerniük a témát, mert így tudják, hogy mitől kell óvakodniuk. Nem, nem csak a tv-ből hallanak erről, hanem Isntáról, Tiktokról, elsősorban onnan, ami az ő platformjuk. A tv-ből itthon(!) nem ez folyik szerencsére. Nincs itt beugratós kérdés, nyomjátok ezerrel az érzékenyítő agymosást.

2022. jún. 21. 15:43
 22/33 anonim ***** válasza:
86%
Te magad is hozzájárulsz ehhez azzal, hogy folyamatosan fenntartod a figyelmet sokad magaddal az ilyen "kérdések" feszegetésén keresztül! Sehol nem lenne már ez az egész bohóckodás, ha nem kapna túlzottan nagy figyelmet! Mondjuk ahhoz kellene kellő intelligencia is, hogy erre maguktól jöjjenek rá emberek! Sebaj! Majd a jövő évszázadban! -Ha addig nem nyírja ki a magát az ember, mint biológiai faj!
2022. jún. 21. 15:44
 23/33 anonim ***** válasza:
86%

Igazad van kérdező, csak Svédországban, ha egy anya feljenti az apát, hogy elmebeteg és nem szeretné neki láthatásra odaadni a gyerekeit, akkor nem kettős gyilkosság lesz a vége!

Inkább ezer "story hour", mint két halott kislány, akiket a rendszer magukra hagyott!

2022. jún. 21. 15:47
 24/33 A kérdező kommentje:
23: hogy jön a story hourból a kettős gyilkosság te kis buta? Ha nem szólalok fel a degenerált agymosás ellen, akkor nem halt volna meg a két kislány? Van logika meg valóságérzékelés látom.
2022. jún. 21. 15:49
 25/33 anonim ***** válasza:
83%
Úgy jön ide, hogy én kis buta a valódi problémának azt látom, hogy a mi nagy családvédelmi kormányunk alatt teljesen szétesett a gyámügy, a védőnői hálózat, de még a rendőrség is, ahol ezeket a problémákat kezelni lehetne és egyébként is ő nekik lenne feladatuk a szexuális felvilágositás és nem neked, politikai alapon kellene dönteni arról, hogy mi a jó a gyereknek, vagy mi nem! De ez már az én kis butaságom
2022. jún. 21. 15:51
 26/33 anonim ***** válasza:
89%

#24 tudod. A gyermekek védelme…

Ha nem az “agymosásossal” lennétek elfoglalva, akkor talán a valós problémákat és veszélyeket is el lehetne kerülni, amik ténylegesen veszélyeztetnek tényleges gyerekeket. De tudjuk… csak a duma megy, a gyerekek biztonsága valójában egyáltalán nem érdekel titeket. Ha valóban érdekelne, akkor ennek az esetnek nem kellett volna megtörténnie.

2022. jún. 21. 15:53
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

idevágó vicc

People think I'm smart because I speak in a robot voice."

I f*ck my nurse with ever-expanding cock."

Stephen Hawking

2022. jún. 21. 16:41
 28/33 anonim ***** válasza:
36%

Gay az orvosnál:

- Doktor Úr, valami bőki a seggemet!

- No, hadd lássuk (elkezd kotorászni) - egy perc múlva felkiállt :

Hiszen ez itt egy rózsa!

- Cuncimókus, neked hoztam.

Srác hazamegy hétvégére a kollégiumból. Este élménybeszámolot tart az apjának:

- Azt hiszem, a szobatársam meleg.

- Miből gondolod?

- Hát hogy becsukja a szemét ha megcsokolom.

Két barát beszélget. Kérdi az egyik a másiktól:

- Neked most van barátnőd?

- Nincs tudod én a fiúkat szeretem és így van vele a két bátyám is.

- Nálatok senki sem szereti a lányokat?

- De a húgom.

2022. jún. 21. 16:53
 29/33 anonim ***** válasza:
89%
Putyin transz? mert nekem inkább Putyin ténykedése tűnik fel. de az is lehet kérdező, hogy én veled ellentétben nem követem a transz közösség mindennapjait.
2022. jún. 21. 16:59
 30/33 anonim ***** válasza:
79%
Kedves kérdező, nem unalmas már, hogy ez már a sokadik ilyen kérdés? Mi lenne, ha te és a hozzád hasonlók a hajléktalanokkal, depressziósokkal, kényszerbetegekkel, autistákkal, rákosokkal foglalkoznátok ahelyett, hogy sorra írjátok ki a hasonló kérdéseket? Áruld már el, hogy hány olyan esetről hallottál itt Magyarországon, hogy drag queen-ek érzékenyítenek iskolákban és óvodákban! Mindig ugyanazt az 1-2 példát hozzátok fel a messzi Amerikából, mintha itt is ez a "veszély" "fenyegetne". Szépen átmosta az agyatokat a kormanypropaganda, úgy táncoltok, ahogy ők fütyülnek!
2022. jún. 21. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!