Nem unalmas már, hogy az alig látható transzokról szól lassan a teljes nemzetközi politika?
Örülök, hogy a sportszövetségek meghozzák a helyes döntéseket, de nézzünk vissza: 10 éve még a legtöbb ember azt sem tudta, hogy léteznek ilyen emberek, max Terry Black után meg a Pride-on láthatott elvétve néhányat.
Most a teljesen világpolitikát behálózza ez a lobbi, mikor egy maroknyi kisebbségről beszélünk (beleértve a divattranszokat). Egy normális ember valószínű életében nem találkozik transszal, de azért a drag queeneket küldik be a gyerekekhez érzékenyíteni...
Csak nekem sok ez már? Miért nem foglalkoznak ennyit a hajléktalanokkal, depressziósokkal, kényszerbetegekkel, autistákkal, rákosokkal, sorolhatnám, akik sokkal többen vannak és súlyosabb a problémájuk annál, minthogy nem tudják eldönteni, fiúk vagy lányok?
18: azért fontos kitenni mindig, hogy "itthon", mintha ez ellenérv lenne arra, hogy USA-ában Kanadában, Svédországban rendszeren tartanak úgynevezett "story hour"-t.
Itthon nem mennek be, és normális ember tesz azért (pl. az ilyen kérdésekkel), hogy ne is mehessenek.
16: igen, fontos megismerniük a témát, mert így tudják, hogy mitől kell óvakodniuk. Nem, nem csak a tv-ből hallanak erről, hanem Isntáról, Tiktokról, elsősorban onnan, ami az ő platformjuk. A tv-ből itthon(!) nem ez folyik szerencsére. Nincs itt beugratós kérdés, nyomjátok ezerrel az érzékenyítő agymosást.
Igazad van kérdező, csak Svédországban, ha egy anya feljenti az apát, hogy elmebeteg és nem szeretné neki láthatásra odaadni a gyerekeit, akkor nem kettős gyilkosság lesz a vége!
Inkább ezer "story hour", mint két halott kislány, akiket a rendszer magukra hagyott!
#24 tudod. A gyermekek védelme…
Ha nem az “agymosásossal” lennétek elfoglalva, akkor talán a valós problémákat és veszélyeket is el lehetne kerülni, amik ténylegesen veszélyeztetnek tényleges gyerekeket. De tudjuk… csak a duma megy, a gyerekek biztonsága valójában egyáltalán nem érdekel titeket. Ha valóban érdekelne, akkor ennek az esetnek nem kellett volna megtörténnie.
idevágó vicc
People think I'm smart because I speak in a robot voice."
I f*ck my nurse with ever-expanding cock."
Stephen Hawking
Gay az orvosnál:
- Doktor Úr, valami bőki a seggemet!
- No, hadd lássuk (elkezd kotorászni) - egy perc múlva felkiállt :
Hiszen ez itt egy rózsa!
- Cuncimókus, neked hoztam.
Srác hazamegy hétvégére a kollégiumból. Este élménybeszámolot tart az apjának:
- Azt hiszem, a szobatársam meleg.
- Miből gondolod?
- Hát hogy becsukja a szemét ha megcsokolom.
Két barát beszélget. Kérdi az egyik a másiktól:
- Neked most van barátnőd?
- Nincs tudod én a fiúkat szeretem és így van vele a két bátyám is.
- Nálatok senki sem szereti a lányokat?
- De a húgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!