Anno 2000 környékén a Sváby András (TV2) és főnökei elég csúnyán (el)bántak a Radics Péter (mtv1), akkor Coming Out-ot tevő újságíróval... Mi erről ma a vélemény ??? Ez akkor megengedhető volt, teljesen jogos vajon ?
Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 08:10
1/22 A kérdező kommentje:
Az említett eset óta persze sok minden változott, pl. Sváby az ATV-nél folytatja (áldásos ???) tevékenységét, nem ez lenne a kérdés.. Hanem maga a módszer amivel gyakorlatilag tehetséges, nyelvelet beszélő újságíró munkáját, életét/karierjét tették ezzel tönkre, de min. módosították, hogy Radics max. a bulvár újságok sztárja, de ott is csak akkor ha valami negatívat akarnak róla híresztelni...
2022. jún. 19. 08:16
2/22 Isti22 válasza:
Nem rémlik, elbántak volna vele, de régen volt, talán már nem emlékszem jól. Szeteyvel sem lett semmi, egyedül Szájer bukott meg melegsége miatt. Volt még valaki, akinél ez problémát jelentett?
3/22 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es hozzászóló én jól emlékszem a Szájer az teljesen más eset, ne keverjük ide a Fidesz hazugságait, és azt hogy mást hírdet és mást tesz... Az eredeti téma az ha valaki pl. közszereplő pl. mert anno az mtv1 parlamenti TV-s tudósítója és felvállalja azt hogy nem az apaFérfi/anyaNő verzió képviselője, és felvállalja magát a médiában többet munkát nem kap.. Úgytünik semilyet sem, hiszen 20 év után sem találkoztunk az említett személy nevével. De én anno emlékszem azokra a későbbi próbálkozásokra ahol a személyét is próbálták nevetségessé tenni, hogy kik ??, a kedves kollegái...
2022. jún. 19. 08:35
4/22 A kérdező kommentje:
4-es Én elhinném, de a példa, illetve akár a Szájer ügy tálalása nem éppen ezt mutatta.. Ez kb olyan mintha kommunizmus idejék mindenki még mindig illegális kommunista múltjára hivatkozna, holott akkor éppen szabad komcsinak lenni éppen.. Hiszi a piszi, a fidesz éppen példát statuált Szájer eltávolításával !!! De kissé elkalandoztunk ...
2022. jún. 19. 08:41
5/22 anonim válasza:
Nézd ezért kaptatok ki 4.alkalommal s ezért kapott 43%-ot pesten is a Fidesz..Mert csak a saját mesevilágotoknak hisztek..Pedig ha kinyitnád a szemed meglepődnél mennyi meleg szavazott iden a Fideszre ...Mennyi egyetemet végzett tanult meleg..Tudod a tények makacs dolgok s a 2/3-ot nem az általatok lesajnalt videk szedte össze. ahol ugyanugy vannak melegek..Pesten 43%-on van már a Fidesz..Majdnem minden 2.ember rájuk szavazott...
6/22 anonim válasza:
08:47: nézd picinyem, ha olyan nagy a tolerancia a Fidesz köreiben, akkor menj már ki egy Fradi meccsre, állj be a B-középbe, és valld be nekik, hogy meleg vagy. Érdekes puzzle leszel utána a traumatológián az orvosoknak. Szerintem azt sem tudják majd eldönteni, honnan kezdjenek el összerakni.
Legalább valami hihetőt hazudnál, ha már trollkodsz.
7/22 A kérdező kommentje:
6-os Nem akarnék vitázni, de ennyire össze-vissza beszélő jelöltje soha nem volt még a baloldalnak! A Márky-Zaj nagyon rosszat tett a felkészületlenségével, a butaságaival a baloldalnak ! Így távolról nézve is, naponta nem követem. A fideszes "szavazatvásárlás" is megtette hatását természetesen ha valaki pénzt kap, illik meghálálni, még ha sajátját kapja is vissza .. Szóval no komment.. Fizetett autokrácia !
2022. jún. 19. 08:52
8/22 anonim válasza:
Kedves 7-es.Újpest drukker vagyok s meleg,s képzeld szoktam kint bulizni:)Tudják rólam,sőt aa Fradikocsmában a meccs utan a B középpel is szoktunk inni..Enged el a mesevilagod amit a Tekex sugal..Hidd el egy Fradi B közepes egy jobboldali meleget emberszámba vesz míg egy hetero liberális szarnak tényleg kitapossa a belét:)
9/22 A kérdező kommentje:
A fidesz gyözelem irányába hatott az Ukrán-Orosz háború is, ki szeretné ha el kéne hagyni mindazt amiért megdolgozott/zik ??? A buta baloldali jelölt a buta beszédével és nem időben történő reagálásával mindent még jobban elrontott. Més kérdés hogy a fidesz média is keverte a sz*rt szokás szerint, de anélkül is bukott egy jó nagyot Márky, csodálkozunk ???, nincs min...
2022. jún. 19. 08:55
10/22 anonim válasza:
Kedves 8-as..2 diplomás MELEG mérnök vagyok.S képzelt több más barátommal akik melegek a Fideszee szavaztunk..Nem kellett fizetniük érte...Van egy stabil értékrendünk .A Fidelitasnak is van amúgy meleg csoportja...Jah nem reklámozzak mint pl a DK..De volt mar dolgom DK szavazóval és párttaggal..Büdös b.ziztak amiért a Fideszre szavazok..Ennyit a toleranciáról meg az elfogadásról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!