Nem igazságtalan, hogy az árstop miatti különbözetet ugyan úgy be fogják szedni azoktól is, akik után egy forintot nem kellett kipótolni az árstop miatt?
Figyelt kérdés
Pl. én, aki nem jár kocsival és alig vesz semmilyen árstopos terméket, ugyan úgy megfogom szívni és ugyan úgy meg fognak engem is adóztatni, mint aki önti a kocsijába a stopos benzint és zabálja a farhátat?
Követelem, hogy rám ne vonatkozzon az árstop! És követelem, hogy ne is szedjék be tőlem a komcsi rendszer fenntartásához szükséges adót!
2022. jún. 16. 16:38
1/22 anonim válasza:
Sokkal többet dolgozom és jobb fej vagyok mint egy átlag magyar és ugyan annyit adózom mint a többiek... Sh*t happens!
2/22 anonim válasza:
De, igazságtalan.
Ez van sajnos, nekem, a vegetáriánus, tejmentesen étkező személynek is meg kell fizetnem a prolik farhátját. Ha nem tetszik, elmehetek egy intelligensebb társadalomba.
3/22 anonim válasza:
De igazságtalan. Viszont erre szavazott rengeteg ostoba birka, tehát törvényes.
4/22 anonim válasza:
A rózsadombi medencefűtés rezsicsökkentésből adódó különbözetét is te fizeted. Akkor is, ha csóró falusi vagy, aki fával fűt.
5/22 anonim válasza:
Kérdező, nem rongáld az idegeidet, mert piaci áras üzemanyag megnöveli a szállítási költséget a kamionoknál és teherautóknál, amit a kereskedők beépítenek a fogyasztói árba.
6/22 A kérdező kommentje:
#5 Azokra most se vonatkozik az árstop, és mennek is fel az árak miatta, töki.
2022. jún. 16. 16:50
7/22 anonim válasza:
Még sosem hívtam rendőrt vagy mentőt, nehogy már az én adómból tartsák fenn. Fizessen mindenki magánorvost!
8/22 anonim válasza:
Mondj egy országot Európában, ahol nem mennek fel az árak? Nem tudsz. Egyetlen dolgot tudsz panaszkodni. Nem kötelező Magyarországon élned. Menj ki és majd megtudod ott mennyit kell fizetned.
9/22 anonim válasza:
Nem. A kommunizmusnak épp ez a lényege, hogy mindenki képességeihez mérten tegyen a közösbe és mindenki igényai szerint részesüljön. Akinek meg nem tetszik húzzon kapitalista országba!
10/22 anonim válasza:
6
Akkor bizony, magasabbak a szállítási költségek, és ezt a kereskedők beépítették az eladási áraikba. S mivel ma a gázolaj liter elérte a 800 forintot, számíts további fogyasztói árdrágulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!