Miért döntött igy a kormány?
Figyelt kérdés
Döntött a kormány:
- az élelmiszerár-stopot 2022. október 1-ig,
- a hitelmoratóriumot és a kamatstopot 2022. december 31-ig,
- a benzinárstopot 2022. október 1-ig meghosszabbítjuk.
A facebookon ugyanugy mocskolják a kormányt,nem szeretnének árstopot.
2022. jún. 16. 13:58
1/20 anonim válasza:
Lehet nem a Népszava kommentszekcióját kellene nézni, és akkor látnád, hogy mennyien helyeselik.
2/20 anonim válasza:
Eljön még az idő, amikor már senki nem fog termelőként pl. csirkét tartani, mert nem fogja megérni eladni.
3/20 anonim válasza:
"(...) mocskolják a kormányt,nem szeretnének árstopot."
És valóban, nem vagyunk kommunisták.
4/20 anonim válasza:
Szerintem ez csak az EU szankciók támadásának ürügyén kell a kormánynak.
Mert "azért támad minket az EU mert megvédjük a családokat", és véletlenül séma sok ezer milliárd eu támogatás ellopása miatt.
Mocsok szar hazug kormány.
6/20 anonim válasza:
Aki nem kommunista azt ki kell vágni Ausztriába.
7/20 anonim válasza:
Mert komcsi, és a hasonló komcsi, ostoba híveit ezzel eteti.
8/20 anonim válasza:
Nem vagyok kommunista.....adja vissza a kormány csak az elmúlt 10 évben befizetett adómat, és itt sem vagyok.
9/20 anonim válasza:
Ezt csak a 2026-os választások miatt csinálta.
10/20 anonim válasza:
A fidesz így próbál szavazatokat szerezni, de választások után úgy is megszűnnek ezek a kedvezmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!