Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudja azt a Fidesz...

Miért hazudja azt a Fidesz hogy aki dolgozik annak mindene megvan?

Figyelt kérdés

Óriási hazugság!

Holott a nálunk a minimálbér a legalacsonyabb, képtelenség a megélhetésre.

Ráadásul az elmúlt 10 évben az alacsonyabb bérek emelkedtek kevésbé, a megélhetési költségek pedig drasztikusan emelkedtek.

A munkavállalóknál a minimálbért terhelő adók is iszonyat magasak.

Magas adók, alacsony bérek, kizsákmányoló munkák..

Ez jellemző Magyarországra. Ismerjük csak el.

#fizetés #minimálbér #AlacsonyBérek
2022. jún. 16. 07:32
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te folyamatosan hazudsz.

Akármilyen buta ismerősöm talált magának normális munkát. Van aki hegesztő lett, van aki kőműves. Tök jól keresnek. Keress már rá hegesztő állashirdetésekre.

Te vagy nagyon lusta vagy, vagy ahogy írtam előbb. Hazudsz.

Ha ennyire képtelen vagy tanulni. Végezz el egy szakmunkásképzőt.

Minimálbért tényleg csak azok keresnek, aki betanított munkát végeznek egy kisvállalkozónál.

2022. jún. 16. 12:56
 32/37 A kérdező kommentje:

Inkább ti hazudtok.

Folyamatosan figyelmen kívül hagyjátok amiket kérdezek.

Nem értem ha az iskolában is buktam többször, akkor hogyan tudnék most szakmákat elvégezni?

2022. jún. 16. 14:24
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Menj be egy ilyen iskolába, és nézz szét! Meglátod milyen emberek végzik el.

Ezek után, hogy te minimálbért keresel, ne csodálkozz.

Itt(Borsodban) van jó pár szakmunkásképző. Láttam milyen emberek vannak ott.

Ha te náluk is butább vagy, akkor te szellemi fogyatékos vagy. Nem a szó rossz értelmében, hanem beteg vagy. Menj el orvoshoz!

2022. jún. 16. 14:47
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Tele van az internet olyan gyárak álláshirdetéseivel, ahol bőven minimálbér fölött lehet keresni. Szállást és buszt is biztosítanak. Vadásszák az embereket. Pénzt kapnak a dolgozók azért, ha visznek oda munkaerőt.

Betanított munka full egyszerű embereknek.

2022. jún. 16. 14:52
 35/37 A kérdező kommentje:

A másik az hogy vannak olyanok akiknek nem nagyon fog az agya.

Illetve kevésbé bírja a nehéz fizikai munkát, a megterhelést.

Na én is ilyen vagyok.

Ide béremelések kellenek és nem lenézés. A megélhetés mindenkinek jár, aki hajlandó tenni is érte és megdolgozik ezért.

Aki ezt pedig elutasítja, mondván hogy tanulatlan semmirekellő a másik, az hatalmas tévedésben van.

2022. jún. 16. 14:59
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Te szimplán egy troll vagy aki próbálja itt hergelni a válaszolókat.

Akinek ilyen szövegei vannak mint amiket te leírsz, az nem csak hogy nem tanul nehezen, de kifejezetten "ügyes" szokott lenni.

Most az a melód, hogy itt hazudj reggel, éjjel meg este és trollkodj.

Hogy ezért csak minimálbért fizetnek, azt megértem. Az is sok érte.

2022. jún. 16. 15:42
 37/37 anonim ***** válasza:
81%

Hogy lenne meg az embereknek mindene?

Bementem egyik nap a Lidlbe, az emberek azt nézik, hogy mit vegyenek meg és mit ne. Ahogy sétálok a polcok közt, csak azt hallom, hogy "jajj ez milyen drága, úristen ez ennyibe kerül?" A gyereknek akart venni csokit egy nő, aztán nézte az árát, visszatette a polcra, ott variált két tábla csokoládén, hogy melyiket vegye meg, melyik olcsóbb, melyik éri meg... Rossz volt látni is.

Jó, nyilván van a "semmi nem számít" réteg, aki megvesz mindent, mert megteheti. De sajnos ebből van kevesebb.

Nekem macskáim vannak, pár hónapja még 700 Ft-ért vettem a legolcsóbb 10 kilós kiszerelést a Tescoban, most már eljutottunk oda, hogy közel ezer forint. Egy macskaalom!! Komolyan mondom, nem hittem el.

Én nem panaszkodom, nekem van jól fizető állásom, megtudom venni amit akarok, bár csak azokat veszem, ami szükséges. De a közvetlen környezetemben rengeteg példát tudok mondani, ami pont ellentétes ezzel. Villamos hálózat felújítás ezeréves, ma már életveszélyes szerelésből álló hálózat felújítása, teljesítménybővítés, ezekre például egy átlag embernek mimimálból biztosan nem telik. Ha bedöglik 30 + éves gázkazán, új fűtési rendszert kell kialakítani, ami ma már tervezés nélkül nem úszható meg ...stb, hogy cserélik ki minimálbérből? Mit ér a rezsicsökkentés, ha nincs eszköz, amivel fűtsön valaki?

Oké, persze van támogatás, azoknak akik gyermekeket nevelnek, meg ezer kritériumnak meg kell felelni.

Vagy teljesen mindegy, ha egy minimálbérből élő embernek bedöglik egy alapvető háztartási eszköz, esélytelen hogy cserélni tudja. Mosógép, hűtő, tűzhely, nem 5 forintos tételek.

2022. jún. 17. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!