Hogyan lehet megélni a 133 ezres minimálbérből?
"Igen, van bőven éhbéres munkahely."
Akkor keress más melót/képezd magad, szerezz ismeretséget stb. a lehetőségek nyitva állnak
Optimális esetben egész jól. Legfeljebb 45-50 nm-es energetikailag korszerűsített tégla, vagy panellakásban. A lehető legegészségesebben élve a fizetéshez képest. Munkahely és bevásárlás, egyéb ügyintézés sétával megoldható. Felmenőkre nincs és nem lesz különösebb gondod. Gyermekvállalás kizárva.
Ui.
Mi ez a "képezd magad" , minden olyan kérdés alatt ami a szar fizetésekre utal?
"Mi ez a "képezd magad" , minden olyan kérdés alatt ami a szar fizetésekre utal?"
Nyilván ha valaki minimálbéres álláson van hosszú ideje és nem tud normálisabban fizető munkahelyet találni ott gondok lehetnek a szellemi képességekkel én erre értettem hogy képezze magát.
Most magamból indultam ki én is ilyen gödörből másztam ki
"Mi ez a "képezd magad" , minden olyan kérdés alatt ami a szar fizetésekre utal?"
ne is csináld, tényleg
csak szavazz a gyurcsány szafaládé alkatú feleségére, és majd ingyen lesz minden, meg sokakóórszága
16#
Pártpolitikai hovatartozástól függetlenül kérdeztem. A kérdező reakcióiból azt vettem ki nem küzd azért, hogy minél többet érjen a rabszolgapiacon. Nincs is ezzel semmi probléma, de mindig jön ez az oktató jellegű válasz ezeknél a kérdéseknél.
nyugodtan nyithatsz saját vállalkozást is, de piacképes termék nélkül az sem fog sikerülni
azt meg sajnos tanulni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!