Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, már a lengyelek...

Fideszesek, már a lengyelek is lassan ellenünk fordulnak, nem kéne elgondolkodni hogy lassan egész Európa miért cseszteti Orbánt?

Figyelt kérdés

Bárki aki Orbánnal szembe megy mindenki buta.

A Mandineren olvastam hogy a lengyel politikus is birálja Orbánt és a Fidesz hozzászólók nem magukba szálltak, hanem a lengyeleket szidták.

Eu-ban csak a magyar kormány az okos, mindenki más buta. Kb

Normálisak? :)

2022. jún. 14. 18:26
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
10%
A lengyeleket teljesen elvakítja az orosz ellenességük.Nem gondolkodnak tisztán, bosszút akarnak állni az oroszokon.
2022. jún. 14. 18:27
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Volt már hasonló kérdés.

Ott is megírtam, hogy egy igazi magyar a saját anyjával vagy akár saját magával is összeveszik Orbánért! Nem hogy a ganéj lengyelekkel.

2022. jún. 14. 18:28
 3/35 anonim ***** válasza:
97%
Én fideszes vagyok és nem szidom a lengyeleket abszolút megértem őket.
2022. jún. 14. 18:29
 4/35 A kérdező kommentje:

1es.

Tipikus pelda vagy. Mindenki mas hulye csak mi vagyunk az okosak.

Nem lehet hogy a lengyeleknek igazuk van? :)

Mert szerintem igazuk van! Az Eu 26 orszagaval egyutt.

2022. jún. 14. 18:31
 5/35 anonim ***** válasza:
17%

orbánmészároslőrincstaidóóón!

és ugyan hol fordultak a lengyelek ellenünk? a helyi bukott baloldal ordibál csak

2022. jún. 14. 18:32
 6/35 A kérdező kommentje:

2es.

Teljesen igy latom en is. Mindig ahhoz igazodnak amit Orban mondd.

Amikor 2007ben Orban utalta az oroszokat 56 parhuzamot is hozott akkor a fidesz szavazo azt mondta, 2010 utan orosz baratsag lett most egy reszuk oroszimado lett

Ugyanez. Orban ellenzekben nyugat es Usa barat volt most ellentete...

2022. jún. 14. 18:33
 7/35 anonim ***** válasza:
5%

4#

Akkor fürödj heti 1x és ne használj se autót, se buszt, hogy ezzel is tiltakozz, ahogy a haladók mondták.

Az EU országainak nagy része nem mer ellent mondani a központi EU-s vezetésnek.Olyan, mint amikor egy osztályban van egy buta pedagógus, de csak 1-2 diák mer ellene felszólalni kiállni a többiek is egyetértenek,de félnek ellene menni.

2022. jún. 14. 18:33
 8/35 anonim ***** válasza:
81%
De szerintem is a lengyelek mellé kellene állnunk, fidesz szimpatizáns vagyok, ebben változtatnia kell a fidesznek.
2022. jún. 14. 18:35
 9/35 anonim ***** válasza:
0%
Más a két ország helyzete, ez van. Oroszország fontos partnerünk lesz a jövőben is, és hangsúlyosabb európai szerepe lett, nem szabad minden hidat felégetni.
2022. jún. 14. 18:35
 10/35 A kérdező kommentje:

7es.

Lol. Ez egybites demagog duma. Bocs de nem hiszem hogy egesz Europa hulye, hulyek a lengyelek is csak Orban az okos egyedul. Hat hogyne xd

2022. jún. 14. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!