Akik füvet termesztenek, azok miért buknak le mimdig ilyen hülyeségekkel, mint pl ez a struccfarmos ügy? Miért nem csinálnak egy fóliasátras ültetvényt egy falusi kertben?
Az a baj hogy a begyepesedett, konzervagyú nyuggereknek hiába írsz érveket.
"Dehát a buta cefre vedelő népnek úgyis hiába magyarázod."
Már leírtam.
Valójában te vagy az akinek primitív, egyszerű gondolkodása van. Nekem egy alkesz falusi ne beszéljen intelligenciáról.
Mert nem vagyok gengszter és nem hallgatok rapet mert az nem zene. Te ostoba.
Utolsó tippem: lakossági technó.
Azok szoktak még ennyire primitívek lenni. Viszont ők is nagyon menők. Az egész életüket arra tették fel, hogy gazdagnak tűnjenek.
Légyszi ne itt veszekedjetek, hanem privátban, meg ne az alkoholoizmusról szóljon már ez a kérdés, hanem arról, amit kérdeztem.
A szagot megértem, bár nem hiszem, hogy egy tanyán nagyon érezhető lenne messziről. De a napfény miért nem elég neki? Egy alföldi tanyán nem kap eleget belőle? Azt meg, hogy tanyán hogy találnák meg, még mindig nem értem. Ha én itt a kertben nekiállnék termeszteni egy sátor alatt, szerintem azt se találná meg senki soha. Az már más, amikor a konkurencia vezeti rá a hatóságokat.
Ahhoz hogy a megfelelő alkaloidát megtermelje a növény, megfelelő körülményekre van szüksége.
Itt egy cikk, ahol azt csinálta a füvész ami javasoltál.
Őt is lecsukták mint a malacot.
24#
Te vagy primitív.
A fűből valódi gyógyszert is készítenek. Vannak olyan betegségek amiket csak a fü gyógyít. Az alkohol semmit se gyógyít.
A számok bizonyítják hogy az alkohol sokkal károsabb.
"Mindkét szer negatív hatást gyakorol a memóriára, de másképpen. Krónikus fogyasztás esetén mindkettő okozhat hosszabb ideig tartó emlékezet-kiesést. A marihuánánál ez a hatás a leállást követően még hetekig eltarthat. Az idült alkoholistáknál a memória-zavar mellett a koncentrálási, a tervezési képességek csökkenése, bizonyos érzelmi és szociális beilleszkedési képességek romlása még több éves absztinencia esetén is fennállhat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!