Fideszesek! A 400 Forintos Euró is látszik a Holdról?
Miért hazudsz? Ezt az eligazítást kaptad a fidesz központból?
1,79 qrva messze van a 6-tól.
Ez trollkodás 🙄, de szíved joga komolyan venni.
értem én....csak az a baj, hogy ha nics helyrerakva a hazug troll, akkor az egységsugarú orbánista komolyan veszi és ha elolvassa, akkor egy óra múlva már bőszen terjeszti, hogy a németeknél 6 euro az étolaj.
Azért linkeltem a német Aldi honlapját. Arról még a legegyszerűbb birka is tudja hogy mi fán terem.
#28 Na és azt is megnézted mennyibe kerül a benzin a lengyeleknél utána?
Amúgy nem 0-ra vitték le az ÁFA-t, hanem 8%-ra.
"Lengyelországban az üzemanyagok jövedéki adójának korábbi csökkentése után februártól nyolcszázalékosra fogják csökkenteni az üzemanyagok áfáját, így öt złoty körüli értékre (mintegy 396 forint) nyomnák le a literenkénti árakat – jelentette be pénteken Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő."
Ehhez képest ma a lengyeleknél a benzin ára 1,675€ körül van, azaz nem nem 5 zloty, hanem ~7,85 zloty.
Vagyis a költségvetésük elvesztett ÁFA bevételként literenként~0,9 zloty-t, az áremelkedés pedig a benzinen amit most megfizetnek az cirka 2,5 zloty. Ezt nevezem én sikeres adócsökkentésnek.
Ja, nem.
Milyen veszteséget nem voltak hajlandóak elviselni? A rezsicsökkentés ugyanúgy a költségvetést is érinti. A benzin ársapkát pedig a kormány is elszenvedi. Pl. Romániában a dupla árú benzin adójából foltozzák a költségvetést, erről pedig a magyar kormány lemondott. Ha esetleg a MOL-t félted, még mindig fillérekért veszik az üzemanyagot, s a 480-on is haszon van. Ahogy a többi kút sem a Krisztusi szeretet jegyében maradt Magyarországon. Nem a benzin beszerzése lett drágább ezeknek a kutaknak, csak az eladási ár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!