Trianon óta még senki nem okozott akkora kárt Magyarországnak, mint Orbán? Mikor lesz ennek vége, és hogy fognak rá emlékezni az emberek?
#7 " Amikor a fizetések stagnálnak, az árak meg egy év alatt 50%-kal emelkednek, azt én nem nevezném aranykornak."
Az lehet hogy nem nevezhető aranykornak.
Csakhogy MOST és ITT a fizetések nem stagnálnak és nem emelkednek az árak egy év alatt 50%-kal.
Durva áremelések vannak és lesznek is még, de baromságokat nem kellene leírni, csak kiröhögteted magad!
Orbánra úgy fognak emlékezni, mint egy nagyszerű, az ország érdekében dolgozó, jó kormányzást folytató miniszterelnökre, "
Én fb-n úgy látom hogy még orbán saját weblapján is szidják, kigúnyolják.
Mindenki utálja mint a szart, mert egy tolvaj patkány.
Nyert, és? Észak koreában is mindenki megtapsolja a diktátort.
20 éve nem létezik semmilyen baloldal.
Nincs beleszólásuk semmibe, mert az orbán-führer a fáraó.
#15 "Én fb-n úgy látom hogy ..."
Mivel a FB pont arról szól, hogy azokkal veszed körbe magad akikkel te akarod, ez pont nem azt mutatja meg neked, hogy a világ hogyan látja.
Ezért nem értitek soha, hogyan lehet hogy megint a zorbánék győztek, hiszen ti ott a facebook-on olyan jól megbeszéltétek egymás között, hogy na most már biztosan bukni fognak.
Csak mindig kihagyjátok belőle a valóságot - a többi sok millió ember véleményét!
17: Orbán az ilyen szintű emberekkel nyer, ilyenek az Orbán-szavazók:
A többi sokmillió ember akik a nevüket se tudják leírni.
De azt mind tudja hogy az óbán ad fél kiló krumplit.
Amit én linkeltem az jobb.
Itt az elején láthatjuk a 17#-es válaszolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!