Miért nem lehet Budapestet kitakarítani?
10: nem igaz, pénzkérdés. Bp-t is tisztán lehetne tartani, de rengeteget kellene költeni erre, mert nagy város
A belvárost ki lehetne tűzni célként, hogy legalább ott folyamatos legyen a takarítás, de mindez pénz, pénz és pénz.
Rengeteg ember kellene, hogy folyton suvickolják a várost, hogy ha valaki odahány, akkor fél órán belül eltűnjön mondjuk.
13 nem csak a budapesti lakossággal van probléma.
Egyébként igen valóban az emberek is tehetnek róla, de ha lenne politikai akarat, hogy legalább távolról tisztának tűnjenek a dolgok, akkor megoldható lenne.
Amerikában minden nap, reggel hatkor kint volt a munkás a főút mellett, és a járdát rohadt erős levélfúvóval fújta végig. Egy gramm por sehol nem volt. Se az úton, se a járdán. Pedig egy elég gettós részen laktam (bradenton). Enni lehetett az útról. Egy útfelújítás 2 hét alatt kész volt. Nem voltak kátyúk. Az épületek tiszták, a fű rendezett volt az utcán a járda mellett, az is rendszeresen vágva volt és jó minőségű gyep volt, nem gaz. Úgyhogy ha lenne politikai akarat, és a nép azt látná, hogy ilyen is lehet, és nem a por meg a kosz lenne a norma, akkor ők is jobbá válnának. De sajnos fejétől bűzlik a hal. Ha fent rohadás van, akkor az emberek szintjén is az lesz, és sajnos Mátyás király óta, állandó rohadás van fent
Nem az emberek is tehetnek róla hanem az emberek tehetnek róla. Nem kell eldobálni a szemetet, meg mindent összehányni és kész. Ismerek olyan budapesti pasast aki szintén állandóan arra panaszkodik hogy milyen piszkos a város aztán simán szétdobál minden szemetet. És ez az általános viselkedés. Szóval igen, a budapestiek akarják, hogy ilyen legyen a városuk. Nyilván nem csak Budapesten probléma ez de Pest megye valamiért meg ahol sok a c sokszorosan hátrányosak ilyen szempontból.
A levélfúvózás pedig kb. szart sem ér.
Aha, budapesten street viewban végigmész a körúton, nem a dzsuvát fogod látni.
Ja értem, azért mert elvárnám, hogy az állam az adómból tartson rendet, én vagyok a disznó, és ebből már az következik hogy én mindenhova szemetelek. Te nem, én jártam kint. Erről ennyit. Tehát ha azt mondom, hogy az isten háta mögötti Bradenton olyan tiszta, mint a képeken, vagy street viewn, azt nem kitalálom. Hülye primitív barom állat. Menj aztán kerülgesd a kutyaszart bárhol is laksz, az államnak vagy városvezetésnek a tisztaság nem felelőssége. Debil állat. Fú de várom hogy itthagyjam ezt a rohadt országot. Mindannyian megérdemlitek ezt a foskupacot.
A következetesség és a város irányításába fektetett szakértelem hiányára vezethető vissza a felvetésed, kérdező!
A Mekk Mesterhez - és hordájához - nincs mit fűzni!
De hiányzik a következetesség, - még pedig nem is kicsit!
Vannak a városnak olyan részei, ahol élő adásban tudsz végig menni, - olyan szinten be van kamerázva, még sincs, aki figyelje a történéseket (a monitorok előtt ülve), gyűjtse a bizonyítékokat a tömegesen történő szabálysértésekre és indítványozza a büntetések érvényesítését!
Letojt kategóriák:
Erőszakos cselekmények
Zaklatások
Szemetelés
Közszeméremsértés
Kresz szabályok tömeges áthágása
Növényzet öncélú károsítása, kiirtása
Nagyjából fél éven keresztül elképesztően sok munkájuk lenne azoknak, akik képesek lennének tenni valamit a felsoroltak ellen, de utána a lakosság azon része, amely képtelen alkalmazkodni, elköltözne a városból, a többi hányada meg jobban - és egyre jobban - odafigyelne arra, hogy miként viselkedik a közterületeken. Ennyin múlik mindössze, hogy állatkertként üzemel-e egy város vagy pedig egy emberek számára kialakított élőhelyként, - nem többön! Nincs akarat, - van állatkert!
Fél éven keresztül rommá büntetnéd az összes gyökeret, rá sem ismernél a városi emberek viselkedésére! Sokat javítana a közbiztonságon az is, ha a rendőrség belátható időközönként és nem átlátható stratégiával, ill. nem feltétlenül mindig "kiplakátolva" járőrözne! Ne csak akkor viselkedjen a büdös paraszt, amikor figyelő szemeket tud magán! De mit vársz olyan "rendőri" állománytól, amelyik maga jár élen a bunkóságban!?
-Csak annyi időre "intézkedés alá helyezi magát" (a bekapcsolt villogóval), amíg elköveti a súlyos közlekedési szabálytalanságot egy fő forgalmi úton... Ezeket is meg kellene suhintani! Következetesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!