Kicsit ma megint együtt izgulhat az ország, vajon megszavazza-e a parlament holnap Orbán Viktor 2 milliós fizetésemelesét?!?
Figyelt kérdés
Jó lenne ha végre 3,5 millió lenne a fizetése, mert bár évtizedek óta se autót se üzemanyagot nem kell vennie, se lakásért, rezsiért fizetnie (hiszen mindenre bőséges költségtérítés jár, bemondásra) mégsincs megtakarítása annak a szerencsétlennek.
Mondjuk nem tudom mennyire volt jó ötlet egy ilyen pénzügyi analfabétára bízni az országunkat, de mindegy.
Hajrá Miniszterelnök úr!
2022. jún. 13. 19:00
3/45 anonim válasza:
Tök mindegy mindegyik miniszterelnök ennyit keres minimum, vagy jóval többet, nem ezen kell,rágódni.
4/45 anonim válasza:
Kit érdekel mennyit keres, az jobban foglalkoztat hogy én mennyit keresek.
5/45 anonim válasza:
Mert szerinted mennyit kellene keresnie a kormányfőnek kérdező?
6/45 anonim válasza:
Ha az 5x megválasztott Orbán szerencsétlen, akkor a vesztesek micsodák? Maximum papucsállatkák... :D
7/45 A kérdező kommentje:
Igazatok van, ebben az országban ez a jelszó, tök mindegy. Minden tök mindegy.
2022. jún. 13. 19:10
8/45 anonim válasza:
Melyik országban keres kevesebbet a kormányfő?
9/45 anonim válasza:
Fúú, nagyon izgulok. Nem is tudom, hogy fogom kibírni addig.🤭
10/45 anonim válasza:
Úgy lenne fair, ha megszavaznák.
Az uraknak béremelés jár, a pórnépnek meg különadók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!