Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érdekel ennyi embert a...

Miért érdekel ennyi embert a "Pride hónap", hogy még a háború is háttérbe szorult miatta?

Figyelt kérdés
Április 3-al világosan kiderült, hogy nem kíváncsi rájuk az ország, a Fidesz kampány is egy jó évtizedre hazavágta itthon a LMBT-t, nem nagyon van cég ami merne már itthon homoszexuálisokkal hirdetni. Akkor minek kell ezzel foglalkozni annyit? Kit izgat ha vonulgatnak?

2022. jún. 13. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Pl. te miért foglalkozol vele ennyit? Nekem ma eddig a kérdéséig eszembe sem jutott. Ellenben a háborúval foglalkoztam.
2022. jún. 13. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
soha nem is foglalkoztam ezekkel a fszságokkal de valahogy itt is állandóan szóba kerül
2022. jún. 13. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Engem nem izgat. Tőlem pride évezredet is tarthatnak, amíg nem kötelező a részvétel.
2022. jún. 13. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

Egyáltalán nem érdekel annyi embert.

Ez egy lobbi és nagy a médiára gyakorolt hatásuk, emiatt a cégek részt vesznek a prájdban, mert azt hiszik, ha nem teszik akkor vevőket vesztenek, rontja a piárjukat.

Mivel a cégek pénzt tesznek bele, a dolgozóiktól is elvárják a részvételt, ahogy más reklámtevékenységekben is amikbe pénzt fektetnek.

Ennyi az egész. A valóságban még a homoszexuálisok többségét sem érdekli, épp ellenkezőleg, látják, hogy nekik mennyit árt ez az erőltetett prájd mantra.

2022. jún. 13. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:
7%
Akit zavar a melegpropaganda, az belül maga is meleg. Logikus. Akit meg zavarnak a legyek, az lélekben maga is légy, csak elnyomja.
2022. jún. 13. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:
74%

Úgy kérdezel, hogy közben meg is adtad magadnak a választ, amit hinni akarsz. Nem érdekel téged más vélemény a sajátodon kívül. Gőzöd sincs, milyen vagyok, de ismételgesd csak magadnak, engem nem zavar az önbecsapásod. :)

Az agresszió azért jelzésértékű, amit tanúsítasz. Egy mondatot nem tudsz leírni trágárság nélkül. Ezzel a stílussal pedig ironikus, hogy te minősítesz másokat retardáltnak. :)

2022. jún. 13. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Múlt héten láttam egy büdös nagy szivárványt az égen a vihar után, mondom is az asszonynak, hogy ez má ugyan' túlzás, be kéne má szűntetni ezt a tevékenységet, akkor volt, hogy szinte a holdról is látszott
2022. jún. 13. 12:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!