Milyen komolyabb felelősségrevonás vagy büntetés vagy egyéb szankció nélküli rendeletek vagy jogszabályok vannak?
Tanulmányozd a BTK-t.
Senki nem fogja itt tételesen felsorolni, ehhez a többszáz oldalt kéne átnyálazni.
De most mire megyek a BK tanulmányozással, ha nem tudom azt, hogy mi az amire 1000 esetből 999-esetben csak felfüggesztett valami is lesz, vagy ha azt olvasom, hogy három év adható, de nem tudom mennyit adnak valójában.
Vagy melyek azok a rendelettel vagy jogszabállyal tiltott esetek amelyek szinte nem is jutnak túl a bizonyítási szakaszon.
Érted a dilemmát?
Az ÉRTELMETLENSÉGET vagy legalábbis az alacsony hatásfokú renelkezéseket próbálom összegyűjteni a jogban. Ezért is írtam bele a keresőszavak közé, hogy "hatásfok".
Egyébként nincs valamiylenstatisztika erre? Hogy mondjuk tavalyi évben volt ezer garázdaság abból 700 felfüggesztett akármit kapott.
Vagy 1000 bűncselekmény, abból bizonyíthatóság hiányában 600 esetben felelős nélkül a nyomozás lezárult stb.
Fordulj a Bírósághoz.
Nem gondolhatod komolyan, hogy itt eseti gyakorizók fognak neked erre konkrét választ adni.... :DDD
3: itt keresgélhetsz.... De ezt mondjuk neked is megmondta volna neked a google... ha annyira kíváncsi lettél volna...
Atyagatya.... "nemszeretem a google-t"
Tán fáradságos dolog a találatok között meglelni a releváns információt?
LOL
Nem én rühellem, konkrétan bojkottálom a google-t az összes szolgáltatásával együtt, ha van módom nem használom komolyan!
Van ilyen is...
:-D :-D
A bojkottod csődbe fogja őket vinni! :-D
Ha úgylesz ha nem, attól még nekem nem kötelező hazsználni :)
Legalább egy kérdéssel több a gyakorira :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!