A magyar hadsereg tényleg be akar vonulni kárpátaljára, hogy elfoglalja?
Figyelt kérdés
Ennyire hülye nem lehet a magyar vezetés szerintem. Azzal Magyarországot végérvényesen kicsinálnák. Hallottam olyan híreket, hogy "Magyarország még nem áll készen az invázióra" Tehát készülnek rá?! NATO és EU tagként szerintem ez elképzelhetetlen. Ha mégis megtennék akkor nekünk végünk mint a botnak. Az oroszok nem fognak tudni győzni, a magyarok meg ugyanúgy buknak velük. Már megint a rossz oldalra akar állni Magyarország?2022. jún. 13. 09:49
21/27 anonim válasza:
Orbán bolond, de nem ennyire, kizárt, hogy komolyan felmerült valaha is a bevonulás, #16 és #17 csak trollok.
22/27 anonim válasza:
Melyik ballib szektalap írogatja ezeket?
24/27 anonim válasza:
Ha ajándékba is adnák, Orbán tiltakozna ellene, nem hogy bevonulna a nem létező hadsereg.
27/27 anonim válasza:
Az orosz közmédiában hangzott el, beszélgető műsor keretében (valamivel hecceljék az ukránokat meg a világot). Magyarország részéről semmi ilyen törekvés nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!