A Fidesz miért állt bele most ebbe az abortusz témába? Ettől várnak újabb szavazóbázist?
"Egyre erősebbek a vallási szekták.."
Ne haragudj, de ezt mire alapozod. A magyar társadalom egyre kevésbé vallásos....
Dúró Dóra szólalt fel, hogy a beavatkozás előtt kötelező legyen meghallgatni a magzati szívhangot.
(ez egyébként nem sajat ötlete, asszem USA-ban vannak államok, ahol szokás)
Hogy ez hol tart, nem tudom.
Miért is állt bele most? Tudsz cikket linkelni?
Mert ez a szívhangos dolog már egy ideje lóg a levegőbe, de nem tudok róla, hogy újra feljött volna vitatémának.
Imádom a retartdáltakat, akik sötétközépkoroznak akkor, amikor valaki az életet védi.
Itthon beleállni ebbe a témába bátorság, mert semmi szavazatot nem hoz, sőt visz... Ehhez elvek kellenek, gerinc. Az abortusz gyilkosság, tetszik vagy sem, akkor lenne elvtelen és hiteltelen keresztéyn a kormány, ha nem tenne ez ügyben semmit. Örülök, ha ezt az őrületet szigorítani fogják. Lehet leszavazni.
8-as:
Szerinted ha beszüntetik az abortuszt akkor mi lesz a következmény?
a., a cigányok elszaporodnak
b., több pár vállal bizonytalan anyagi körülmények között gyereket
c., egyedülálló anyák lesznek mindenhol
d., az intelligens közegben még több gyerek születik és ezáltal a következő generáció jobbá tudja tenni a világot, hisz nagyon okos szülőktől kaptak nevelést
e., veszélyes, nem steril körülmények között megkísérlik többen az abortuszt otthon
Több választ is megjelölhetsz.
f., Mégjobban odafognak figyelni a közösülő párok a védekezésre, és nem fogamzásgátlásként tekintenek az abortuszra. Mikor családsegítő ismerősöm elmegy a cigánycsaládhoz, és a 15 éves terhes csaj azt se tudta, hogy kell használni az óvszert, ott kezdődnek a bajok. De abban igazad van, hogy mégjobban megszaporodnának a kokerók, és pont azok, akik legalja körülmények között élnek.
Egyébként én nem vagyok abortuszellenes, mert vannak olyan körülmények, ahol eléggé be tud basszni egy gyerek (pl egy egyetemista pár életét eléggé megrekesztheti), de full megértem az abortuszpártiak érveit, főleg mikor sejtcsomók kikaparásával jönnek az abortuszpártiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!