Egy LMBTQ párt tudna nyerni itthon?
A melegek tudományos kutatások szerint 40-50%-ban vannak jelen a társadalomban (beleértve a vágyaikat fantáziáikban kiélőket), tehát rendkívül jelentős párt lehetnének. De ha még tegyük fel ez a szám mindössze csak 25% is lenne, akkor is a legnagyobb ellenzéki pártról beszélünk, amit csak a FideSS überelne.
Nem értem, hogy miért nem csapott erre a lehetőségre még mindig le az ellenzéki politika.
Magyarország kb 10% a lakosságból meleg. Ne legyenek ilyen drasztikus mondatai a kedves kérdezőnek. Nem tudom, hogy pontosan mennyi, de kb. 40%-a a lakosságnak elfogadja, vagy nem érdekli. A többi meg hangosan gyűlöli. (Ez a 40% meg a többi gyűlöli elég meredek volt ezért bocsánat, de 10% az egy kutatásból derült ki. Ha rákeresel a neten kidobja. Nincsen kedvem megint megkeresni xD)
Szerintem nem nyernének. Nem lenne esélyük. De szerintem egy LMBTQ pártnak nem is nagyon kéne ott lennie. Nem vagyok homofób, de ez szerintem túlzás lenne, de ki tudja. Minden párttól és politikustól félni lehet, mert gyakran túllőnek a célon. De lényeg a lényeg. Szerintem nem nyernének.
Azért ne menjünk el a végsőkig... Gondolkodj mielőtt kiírod.
Nézd meg mennyien szavaztak az összefogásra. Annak is egy egészen apró része volt magát liberálisnak hívó szavazó. A nagyobb rész Orbán ellen szavazott, mert besz*pta ezt az Orbán lop szöveget, az ellenzek biztosan nem lopna. Ez a többség minden választáson a kormánypárt ellen szavaz, mert mindig a környezetében keresi a hibát, magában sosem.
Magyarul: szerencsére nagyon kevés magát liberálisnak tartó "honfitársunk" van. Annyi, hogy eléggé hangos társaság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!