Lehetséges hogy Kossuth Lajos lelke tért vissza Orbán Viktor úrban, és Széchenyi István gróf lelke tért vissza Mészáros Lőrinc úrban?
Figyelt kérdés
Két ilyen jeles elődünk ismételt felbukkanása elhozhatja a Magyar nép felvirágzását?!
Nem mellesleg bizonyíthatja-e a reinkarnáció létezését?!?
2022. jún. 11. 19:48
1/9 anonim válasza:
Figyu, nem lehetne, hogy ezeket a kérdéseket saját magadnak felírod egy füzetbe és azzal a lendülettel meg is válaszolod? Szerintem jól ellennél magaddal, kár ezt a harmóniát megbontani... :)
2/9 anonim válasza:
Szerintem jó helyen kapizsgálsz!
3/9 anonim válasza:
Eresztény országban nincs lélekvándorlás, szembe megy az nemzeti szekta tanaival.
4/9 anonim válasza:
1-es, állítsd már le magad légyszi. Ha nem tetszik, nem kell megnyitni és főleg nem válaszolni. Nekem ez tetszik és szórakoztat! Legalább látom, hogy másnak is járnak a fejében marhaságok, nem csak nekem😃.
Ne hallgass rá kérdező, írjad a kérdéseket!
5/9 anonim válasza:
Nem. A Viktorban Lakatos Armandó lelke, Lölőben meg Kolompár Zsoltika szelleme.
6/9 anonim válasza:
Csak akkor hiszem, ha Mészáros kartárs vette meg a Márványmenyasszonyt és ő akarja lebontani, hogy semmi ne emlékeztesse Crescenciára.
7/9 anonim válasza:
Mészáros Lőrinc az aranyember reinkarnációja, amibe belefog ott pénz terem.
8/9 anonim válasza:
Mészáros úr nem az aranyat szaró szamár a Grimm mesékböl?
9/9 420 Zrt válasza:
Orbán Viktor egy ember, de Petőfi Sándor egy költő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!