Magyarországon háborús vészhelyzet van, de még a légpuskák is korlátozva vannak! Nem abszurd ez egy kicsit?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 17:18
11/22 anonim válasza:
#10 Dehogy mondta jól. Az örökítőanyag jó dolog, Orbán nem az.
12/22 anonim válasza:
Számszeríjjat tarthatsz. Az enyémmel 500 méterről bármit, bárkit leszedek.
13/22 A kérdező kommentje:
12.: Te bohóc :DDD Jó lesz az 50 méternek is...
2022. jún. 10. 17:43
14/22 anonim válasza:
Hát nem tudom te milyeneket láttál eddig. De az én házi készítésű távcsöves számszeríjjam simán el lő 500 méterre. Igaz, kézzel nem húzod fel, és baromi nehéz. De egy sörös dobozt simán ellövök vele 500 méteren.
15/22 anonim válasza:
De igen, teljesen szánalmas.
A legálisan kapható légpuskák valami 7 zsúlosak lehetnek max. Amivel még céltáblára sem lehet lőni, mert olyan gyenge, hogy a levegő közegellenállása miatt pontatlan.
De nem baj, háborús vészhelyzet van :)
16/22 B2man válasza:
Utolsó! Bármilyen engedély nélkűl tartható fegyver csőtorkolati energiája 7.5 J lehet! Ne hidd, hogy az semmi...
17/22 A kérdező kommentje:
16.: Fogtál már a kezedbe ilyet? Nekem 5.5-ös van, és 15 méteren 10 centit esik... Még arra sem elég, hogy a kertben lövöldözhessek.
2022. jún. 10. 18:16
18/22 mindentudó99 válasza:
Ukrajnában 30%-al nőtt a fegyveres bűnesetek száma mióta ez az elmebeteg nekiállt fegyvert osztani a népnek.
19/22 anonim válasza:
7.5 J az aztán kemény. Azt úgy képzeld el, hogy a veréb lepattintja a szárnyáról. Mert mondom, célba lőni se lehet vele.
Azzal majd leszedjük a ruszkíj-kat.
20/22 anonim válasza:
Kérdező!
A háborús vészhelyzet, és a háborús veszélyhelyzet nem ugyan az a fogalom!! Magyarországon háborús veszélyhelyzet van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!