Van még egyáltalán bárki Magyarországon, aki szavazna a volt "összefogás" bármelyik pártjára?
Összefogásra szavaztam, utólag megbántam. Ha most lenne a választás a Mi Hazánkra szavaznék.
Viszont már akkor sem azért szavaztam az összefogásra mert én aztán nagy liberális lennék, hanem mert beszélgettem rengeteg emberrel, olyanokkal akik eddig mindig a Fideszre szavaztak és a nagyszüleimen kívül most mindenki azt mondta, hogy az összefogásra fog szavazni. Még a vérhű fideszes nagymamám sem volt megelégedve velük, őket azért vették meg mert azzal kampányoltak, hogy "háború vagy béke" és azt mondta, hogy ő csak azt nézte, hogy béke legyen, amúgy már ő sem szavazott volna rájuk.
Szóval én tényleg elhittem, hogy végre van esély kicsit megszorongatni őket és csak ez volt az egyetlen oka. Aztán, hogy hogyan lett az eddigi legnagyobb győzelem ebből úgy, hogy akárkivel beszéltem egyik sem szavazott a Fideszre ellentétben a korábbi évekkel, hát na ez egy nagyon jó kérdés, én arra tippelek, hogy ez a "háború vagy béke" kampány aratott most ekkora sikert nekik. Most mondhatnám a csalást is, de én nem az a típus vagyok aki csalást kiált csakmert nem az lett az eredmény amire számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!