Ez a Putyin-elveszti-a-háborút mantra kezd már olyan lenni mint pár hónapja az Orbán-bukni-fog-a-válsztáson?
Figyelt kérdés
Azt hiszik ha eleget mondják valóra válik?2022. jún. 9. 17:19
1/14 anonim válasza:
Én nem tudom mit éreznek a telexen is, amikor úgy közlik le a híreket, hogy kb az ukránok már Moszkvában vannak.
Közben meg sima bukó.
2/14 anonim válasza:
Kb. igen. Orbánról már fél éve mást se olvasni a függetlenobjektív médiában, mint hogy halálos rettegésben él az egységes ellenzék félelmetes erejétől.
3/14 anonim válasza:
Nem kell komolyan venni, a történéseket kell figyelni, nem azt, hogy mit mondanak.
4/14 anonim válasza:
Lemaradtam, bevették a ruszkik Kijevet? Jah nem...
5/14 anonim válasza:
4.
Csak idő kérdése, de nyugodtan fleseld be, hogy az ukránok fognak nyerni.
6/14 anonim válasza:
Ez hogy megnyeri vagy elveszíti a háborút annak a függvényében dől el hogy mi pontosan a célja és hogy ezt eléri vagy nem. Ezt meg csak ő tudja.
7/14 anonim válasza:
#5 Hát hogyne, "mire a levelek lehullanak" a ruszki katonák is hazatérnek... vesztesen.
8/14 anonim válasza:
Putyin halálos beteg.
Putyin ellen merénylet készül.
Az oroszoknak elfogyott a lőszere.
Az orszoknak minden elfogyott.
Az ukránok győztek.
Kiev szelleme él.
Nem mozognak az ukrán halottak. Csak optikai csalódás, és az oroszok oldalán állsz ha kétkedsz.
Az azov gárda ukrajna büszkesége és az a sok fasiszta tetoválás is csak az orosz média hazugsága.
9/14 anonim válasza:
Nincs azokkal a tetoválásokkal semmi baj. A fiúk szeretik az indiai kultúrát. Az a kis bajszos ember pedig biztosan a nagypapája volt annak a harcosnak és azért tetováltatta magára a teljes alakos képét.
10/14 anonim válasza:
Szegény Putyin már rákos, parkinsonos, demens, vak, sőt már meg is halt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!