Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dühösek a zuglóiak, mert...

Dühösek a zuglóiak, mert Hadházy miatt nincs parlamenti képviselőjük. A legtöbb Zuglói így érezhet?

Figyelt kérdés
Hallottam ezt a hírt ma reggel a TV-ben, hogy a zuglóiak nagyon dühösek, mert nem dolgozik a képviselőjük. Minden kerületnek van országgyűlési képviselője, de Zuglónak nincs. [link]

2022. jún. 9. 08:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
31%
Kövérnek, Orbánnak, meg a köztársasági elnöknőnek -akinek a nevét sem tudom, annyira érdeektelen- a népet kellene szolgálniuk, nem sztárkodniuk, fölenyeskedniük, meg bűntetgetni kényükre-kedvükre.
2022. jún. 9. 15:22
 22/27 anonim ***** válasza:
15%

Nyilván nem tudod a nevét. Nyilván nem :D

2022. jún. 9. 15:25
 23/27 anonim ***** válasza:
60%
Én sem tudom, - mondjuk nem is érdekel, - hogy ki az! Már megszoktam a "partvisarcút"!... :)
2022. jún. 9. 15:26
 24/27 anonim ***** válasza:
29%
Ha nem érdekelne, akkor nem beszélnél róla.
2022. jún. 9. 15:27
 25/27 anonim ***** válasza:
58%
22# tényleg nem tudom....miközben írtam a neveket egy pillanatra megakadtam, kerestem az emlékezetemben, majd "mentem tovább"....kicsit ez nekem is szomorú, meg kicsit az országnak is.
2022. jún. 9. 15:28
 26/27 anonim ***** válasza:
41%
Tényleg nem tudod :D
2022. jún. 9. 15:31
 27/27 anonim ***** válasza:
19%
Hadházi az utolsó politikus az ellenzékből akik még nézek valamibe. A többinek vége. Remélem Hadházy alapít valami pártot, hogy lehessen majd rá szavazni mert az összes többi aki beült a parlamentbe egy klotyóba való lehúzni való szemét.
2022. jún. 15. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!