Az igaz, hogy a Mi Hazánk betiltaná az iszlám vallást Magyarországon?
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 15:21
21/30 anonim 

válasza:

Hát nem is az oroszokról, meg Orbánról. 😅
22/30 anonim 

válasza:

De bizony azokról igen, mert ha a vallásszabadsággal a zászlón védjük az egyiket, akkor védjük a másikat is.
Azt hittem az ilyesmit nem kell magyarázni annyira nyilvánvaló.
23/30 anonim 

válasza:

Drága hypno, nem lehet, hogy beteges már az Orbán-fóbiád?
24/30 anonim 

válasza:

Nem. Az lehet, hogy itt pár ember képtelen komplexebb gondolkodásra.
25/30 anonim 

válasza:

Ha szerinted te képviseled itt az érett gondolkodást...
26/30 anonim 

válasza:

Én azért össze tudom kötni a dolgokat...és te?
27/30 anonim 

válasza:

A kereszténységen kívül minden vallást be kéne tiltani Magyarországon.
28/30 anonim 

válasza:

Igen, Orbánnal mindent össze tudsz kötni. :D Ebben a tehetségedben nincs, aki a nyomodba érne.
29/30 Isti22 

válasza:

ma 16:27
Milyen cuki, hogy próbálnék párbeszédet kezdeményezni normálisan, de hatan is lepontozzák a tök ártatlan kérdést is :D
30/30 anonim 

válasza:

Mert a komplex gondolkodás mintapéldája az, hogy ha a Mi Hazánk be akarja tiltani az iszlám vallást, akkor arra asszociálunk, hogy Orbán ellenzi Kirill szankcionálását... Szerintem beteges Orbán-fóbiás vagy. Mindenhol őt látod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!