Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miert ennyire sikeres a...

Miert ennyire sikeres a FIDESZ itthon ?

Figyelt kérdés

Nemzetkozi viszonylatban mindenki utalja, itthon pedig az ellenkezoje.

Megis miert ??

2022. jún. 6. 17:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
28%
Mert a magyar választások olyan, mintha egy mb2-es csapat csapna össze a bl győztessel. Amatőrök csürhéje az ellenzék, a Fidesz pedig világszínvonalú párt.
2022. jún. 6. 17:23
 12/31 anonim ***** válasza:
40%

A Fidesz pontosan azért népszerű, mert nem képviseli a nyugati politikai trendeket.

Kezdve a migrációtól, az lmbt-n át az "Ukrajna politikáig",de más dolgokban sem képviseli azt.

2022. jún. 6. 17:24
 13/31 anonim ***** válasza:
75%

2 okból:

Nincs valódi ellenfele, direkt Gyurcsányt tartják ott mint egyedüli valódi kihívót. A másik ok pedig, az hogy a magyar társadalom az alja szutyok degenerált hülye emberekkel. Az értelmesek elvándorolnak onnan és marad a cigány meg a sok hülye. Soha nem fogja semmire se vinni azaz ország. Én is eljöttem végül.

2022. jún. 6. 17:24
 14/31 A kérdező kommentje:
13-as, hova erdemes most letelepedni ?
2022. jún. 6. 17:28
 15/31 anonim ***** válasza:
90%
Az egyik ok hogy nincs megfelelő kormányképes ellenzéki párt.
2022. jún. 6. 17:29
 16/31 anonim ***** válasza:
77%
Kb amiért Putyin, Hitler, Kádár is sikeres volt évtizedeken át. Az emberek többségében buták, ostobák,igénytelenek. Egyetlen dolog kell nekik, hogy kijelöljék nekik az aktuális gyülölni valót, és ezzel évtizedekig elvannak. A fidesz azért sikeres, mert rájöttek, hogy többsének elég ha bárkit, bármit gyülölhetnek.
2022. jún. 6. 17:30
 17/31 anonim ***** válasza:
65%
Mert Kádárnál kit kellett gyűlölni?
2022. jún. 6. 17:32
 18/31 anonim ***** válasza:
29%
Ez az ellenzékiek egy részének fóbiája, fideszes vagyok nem gyűlölik senkit, ez van.😉
2022. jún. 6. 17:34
 19/31 anonim ***** válasza:
29%

Ezt én is bírom, ha nem akarok ide robbangató migránst, akkor már gyűlölködő vagyok.

Bezzeg mikor a Brexitnél magyarozni kellett az menő volt.

Legalább néznének tükörbe a baloldalon.

2022. jún. 6. 17:36
 20/31 anonim ***** válasza:
82%
Talán azt aki kirobbantotta ezt a háborút.
2022. jún. 6. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!