A pedagógusok miért remélnek állandóan béremelést?
Én gyerekkorom óta ezt hallom.Nem vagyok tizenéves,36 éves, 3 gyerekes családanya vagyok.
Régen azt remélem,hogy mire nekem gyerekeim lesznek, sokkal normálisabb pedagógusok fognak oktatni.Utólag kiderült,hogy nagyon naiv gondolat volt.
Amikor én voltam diák, akkor be kellett küldenem édesapámat többször is,hogy beszélgessen már el a pedagógusokkal, mert nem állapot, amit csinálnak.Kihallgatótiszt volt egy börtönben, tudott tárgyalni.
Rengeteg kettős mérce, kivételezés, amit egyik diáknak elnéztek, a másiknak nem, egyiknél pardon volt, a másiknál megtorlás.
Diákként semmit sem tudtam volna tenni ellene, ezért szóltam a szüleimnek,hogy igazítsák már el őket,hogy mi, merre.
Egy időre megszűntek a problémák,de aztán kb fél év és újak jöttek.
Nyilván, legyen a bérük mindig az aktuális minimálbérhez kötve, és ne a 2014-es minimálbérhez, illetve kapjanak évente százalékban két számjegyű béremelést.Ennyi jár, de azért ne akarjunk nekik annyit fizetni, mint a valós gazdasági értéket előállító felsőfokú végzettséggel rendelkező embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!