A Zorbán mit kép az importvámra? A vétó már nem jön össze, és ezzel a vámmal olyan 1500-2000 lesz a benzin...
" én innen Angliából Essex mellől"
Milyen munkát végzel ott?
"Milyen munkát végzel ott?"
Mosogat.
18as, szerintem meglepődnél, hogy az otthon lenézett "mosogatós" melókért, milyen pénzeket fizetnek Angliában, Németországban!
Én szivesen "mosogatok" ennyiért.
Ebben az egész szövegben hol is találom pontosan, hogy 1500Ft lenne 1l üzemanyag? Csak úgy kíváncsi vagyok. Esetleg hol található az importvám mértéke? De tényleg.
"Németországban már 2 eur környékén jár az üzemanyag, nem bugyuta a feltevés."
Merthogy ez nem 1500Ft, hanem ~800, amennyibe egyébként most is kerül a benzin Magyarországon.
95-ös benzin: 787,9 Ft/liter
Gázolaj: 770,9 Ft/liter
Ennyi lenne holnaptól. Egyelőre persze tankolhatunk 480-ért, a különbséget a kedves adófizetők hozzáteszik, amit ezúton is nagyon szépen köszönök.
#20 " Van az a gyenge láncszem, ahol a magyar fogja érvényesíteni azon törekvését, hogy vissza jöjjenek a vámra kifizetett összegek! "
A vámot eleve az a tagállam szedi be amelyikhez beérkezik a vámmal terhelt áru.
Ha nagyon erőlködnek akkor csak annyit érnek el, hogy lesz egy rakat bevétele a magyar államnak, amit majd csak akkor fog átutalni az eu-s számlára ha cserébe megkaptuk a már régóta nekünk járó egyéb pénzeket.
"Európa férgei vagytok. Rohadjatok szét."
Ismét bebizonyítottad, hogy a társadalom mennyire hasznos tagja vagy. Gratulálok. Sajnálom, hogy ilyen emberi hulladékok viszik a hírét a magyaroknak a világba, nem is csodálom, hogy azt gondolják rólunk, amit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!