Fideszesek! Miért rettegtek annyira Gyurcsánytól?
Rettegünk?
Welcome Gyurcsány!
Már a 4. 2/3-ot köszönhetjük becses személyének.
És úgy látom érik az 5. is.
Én nem vagyok fideszes, (semleges vagyok) de inkább Orbán, mint Gyurcsány.
Gyurcsány maga vallotta be, hogy 4 évig nem csináltak semmit. Ehelyett hazudtak, reggel, éjjel meg este.
Orbán is ezt teszi, csak ő be sem vallja, hanem az ellenkezőjét mondja a valóságnak. Rosszul áll az ország, gyenge a forint, erre ő dübörgő gazdaságról beszél stb.
Gyurcsány és Orbán is eltűnhetne végre a politikából. Engem az sem lepne meg, ha egymás cinkosai lennének. Sosem lett elszámoltatva Gyurcsány és a milliárdos vagyona is megmaradt, a politikából sem tűnt el.
Ezzel az érvvel csak az a baj, az eddigi 4 Orbán-kormány ami lement, mind fel tud mutatni intézkedéseket, és már az 5. is megkezdte a munkáját.
Gyurcsány saját szavai alapján viszont a 2002-2006 közötti MSZP kormány semmit nem csinált, csak hazudott. De gondolom a 2006-2010 közötti időszak sem volt éppenséggel sikeres időszak.
Ha a két rosszat nézzük akkor Orbán a kisebb rossz, tehát rá érdemes szavazni.
Hát akkor továbbra is lehet vihogni a Fideszeseknek.
Engem egy cseppet sem érdekel, ahogy az egész politika sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!