Mi lesz Zorbán lépése az importvámra? fel van adva a lecke rendesen. És még a vétója is ki lesz lőve
Abból a szempontból megértem a kérdezőt, hogy valójában lenézi ezt a társadalmat. Én is őszintén így érzek, mert átlátom a működését. Tanulatlan, lelki sérült, mentális betegekkel van tele az ország, akik nem képesek önálló döntéseket hozni, illetve nem képesek gondolkodni. Természtesen nem csak ők a hibásak, de felnőtt emberként már mindenki saját maga, közvetlenül hibás a saját problémáiért. Nem pedig mások.
Én vágyom is arra, hogy megérezze a sok bugyuta, hogy kire szavazott. :D Majd, amikor éheznek, akkor remélem, hogy a szájuk csukva marad(bár valószínűnek tartom, hogy a szegények 90%-a erre a rendszerre szavazott). Ki mint vet, úgy arat. Ha ez kell népnek, akkor egye. Engem sem fog érinteni attól függetlenül, hogy az országban élek, de sajnálni sem fogok másokat, mert a társadalom ezt hagyja. Úgy látszik, hogy ennek a népnek sokkal több pofon kell, hogy a talpukra álljanak és ne másoktól várják a segítséget.
Viszont azt nyilván senki sem gondolja, hogy megtudnak állítani egy globalizációt. Szóval oké, hogy a Viktor itt erőlködik, de azt ő is tudja, hogy előbb-utóbb összedől a kártyavára, csak nyilván vannak tervei, hogy hova szabadul, amint nyomorba juttatja az országot. Első dolga lesz "elmenekülni" más országba a pajtásokkal a mi pénzünkkel együtt. :D És a kedvencem az lesz, hogy még ezt is hagyni fogjuk. Várom már nagyon. És megint másokat fogunk okolni ahelyett, hogy átlátná a sok tanulatlan IQ huszár, hogy saját maguk okozták ezeket a problémákat. De, majd úgy is halnak ki a generációk, akik szét lettek traumatizálva a Kádár rendszerben és máris kevesebb köpködő, rinyáló ember lesz. Máris nem fogják ezt a pesszimizmust továbbadni az utódoknak. Fejlődés mindig következik, ezt senki nem tudja megállítani. Pontosan ugyanúgy, ahogyan Viktor is egy lázadó volt, aki a komcsik ellen lépett fel, de a hatalom vágya túl erős és pontosan látja, hogy ugyanaz a rendszer most is működik azoknál, akik abban nőttek fel. Miért? Azért, mert akkor meg volt mondva az embereknek, hogy kuss a nevetek, nem tanultok tovább, csak bólogattok. Nyilván nem így nyomták le az emberek torkán, hanem biztosítottak hitelekből, ÁRSTOP-ból és egyéb értelmes intézkedésből egy hamis jólétet. És ez elég volt az átlag embernek, mert csak annyit láttak, hogy van mit enni. Annyit kért a politika tőlük akkor is, hogy adunk lóvét, lesz kajátok, csak a nevetek kuss és ne akarjátok megérteni a politika működését. Mert ugye a sok tanulatlan paraszt nem látja át a gazdaságot, ahogyan most sem(nem csak ők a hibásak). Mivel nem tanították meg őket az iskolában az alapvető dolgokról. És ez még most is így van, aki nem tanul tovább középiskola után. Középiskolás tudás az egyenlő a felszín kapargatásával. Tehát 0 információ arról, hogy hogyan is működik a világ és a realitás.
Viktor nagyon okos, tehát pontosan tudja, hogy kiket tud megfogni a hazugságaival, pontosan átlátja az ország mentális egészségét. Pontosan tudja, hogy hogyan lehet ezt a népet manipulálni. Hiszen ő is ezellen a rendszer ellen harcolt. De mivel még nem haltak ki ezen rendszerben felnőtt emberek jó része, ezért működik is továbbra is az egész. :D Teljesen komminuzmis 2.0 van kialakulóban, csak az alaptudás hiány akkora, hogy azt a szakadékot csak a a jövőbeli fiatalok tudják majd feltölteni, ahogyan majd fel is lázadnak. Mint ahogyan egykor Viktor is tette. Nagyon összetett a probléma, de ezeket csak tényleg az látja, aki tanult, a többi nem fogja sajnos és ezért tényleg nem csak ők a hibásak.
12 A hosszas gőgös rizsázásod simán meglehet cáfolni,keress már rá a neten pár releváns, baliberális médium cikkére ami velünk foglalkozik. miért van az hogy minden ilyen negatív kontextusú megosztás kommentjeiben Magyarországot védik az átlagemberek? Nem furcsa anomália ez egy kicsit?
Azt kéne felfogni az arrogáns, primitív fajtádnak,hogy jó érzésű ember nem kér a ti beteg,elvont világotokból.🤷
13-as. Senki sem védi Magyarországot. Nem értem, hogy miről beszélsz. Én nem primitív vagyok, hanem jócskán képzett és tanult. :D Milliószor több beletekintésem van egy polotikai és gazdasági működésbe, mint egy átlag embernek. Csak én ezért meg is dolgoztam. Az, amit a neten olvasol, az nem feltétlenül igaz. Az, amit a tévében látsz, arról meg szintén ugyanez elmondható. Ahhoz, hogy ténylegesen érts valamihez és átláss dolgokat, ahhoz tanulni kell. Nagyon sokat. Akkor lesz hitelessége a mondanivalódnak is. Így, amit most leírtál, csak egy 10 éves mentalitásával ér fel. Nem érveltél semmire, így hiteltelen a válaszod, tehát nem ér semmit.
Politikában az emberek hazudnak. Rengeteget. Manipulálják az átlagembert, mivel könnyű őket befolyásolni, mivel tanulatlanok. Ennyi az egész. Minden ember mimikája öröklött, genetikailag kódolt. Meg lehet szépen nézni Fideszes beszédeket, hogy hányszor hazudnak a drágák(Nem azért, mert Gyurcsány, Jakab, stb különb lenne). :D Mimikák mindent elárulnak egy emberről, mert szavakkal lehet hazudni, de egy örökletes mimikát már nem tudnak megváltoztatni. Ugyanúgy, mint ahogyan, ha tüsszögsz, akkor becsukódik a szemed. Vagy, ha eszel, akkor elzáródik a légcsöved, hogy ne a tüdődbe menjen a kaja. Vagy nyelés közben nem tudsz levegőt venni, pontosan ezért a dologért. Ilyenek az arcmimikák és a testi gesztusok is. :D Aki ezeket megtanulja, az mindenki átlát. Hidd el, hogy nem annyira bonyolultak az emberek, épp ellenkezőleg. Olyan egyszerűek legtöbben, hogy fájdalmas nézni azt, hogy mennyire nem látja át az átlag, hogy mi is folyik körülette. De, hát meglesz a kövezkezménye ennek is, mint mondtam.
Lényegtelen, hogy itt puffogsz és hisztizel, a valóságot nem fogod megváltoztatni. Inkább fejleszd magad, mert van hova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!