Magyarország miért csinál sportot abból, hogy ő legyen a leghülyébb, legutáltabb tagállam az EU-ban?
Az Európai Parlament alelnöke, Katarina Barley azt javasolja, hogy vonják meg Magyarország szavazati jogát zsarolás és visszaélés miatt.
...és most nem azt kérem hogy nekiálljanak " biztos soros qurvája a csaj"-ozni elvakult emberek, hanem az objektív véleményetek érdekel.
Jó ez így?
Egy MKKP szavazó:
Erre a kérdésre tényleg objektív választ vársz kérdező?
6#
Magyarországnak nincs jövője. Ezért is költöztem ki, mert még idejében elhagytam a süllyedő hajót, ami nem visz sehová.
Nagyon jó döntés volt, leírhatatlanul jobb az élet Nyugaton, csak mondom, legalább egy papírom legyen arról, hogy EU-s állampolgár vagyok. Hogy legalább egy kicsivel többre tarthassam magam mint a sok szerb, ukrán, török.
A magyar gazda kevesebb támogatást kap az EU-tól mint a holland. Brüsszel szerint nincs probléma. De tényleg jó ez így ?
A magyarországra gyártott áruk minősége gyengébb a nyugati piacra gyártott termékek minőségénél. Több évi tiltakozás után talán hamarosan lesz változás. Eddig másodrendű eu polgárok voltunk ?
A magyar kisebbségek ellen hozott törvények miatt egyetlen esetben sem lépett fel az EU. Jó ez így ?
Igenis ki kell nyitni a pofánkat mert csak a kizsákmányolás megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!