Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor jut el egyesek tudatáig,...

Mikor jut el egyesek tudatáig, hogy az LMBTQ NEM szervezet, NEM politikai mozgalom, NEM ideológiai?

Figyelt kérdés

Komolyan, itt a kategórián belül feljárkál pár zseniális elme és fröcsögve ontja a kérdésnek álcázott összeesküvés elméleteit, aminek kb az a célja, hogy mivel ő a kérdező, őt nem lehet lepontozni.

És ha megírod neki, hogy az LMBTQ egyébként egy nyomorult mozaikszó, akkor ki van akadva, hogy hádde neeeem. És hiába magyarázod, hogy vannak érdekképviseleti csoportok, aktivisták az LMBTQ emberek érdekeit képviselni nem fogják fel, hogy nem ebből áll az egész Lmbtq. Csak nyomják a saját maszlagukat, meg vagdalkoznak azokkal a szélsőséges célokkal, amik egyrészt ma Magyarországon a kanyarba sincsenek, másrészt nem az LMBTQ emberektől jön, hanem az AKTIVISTÁKTÓL, ráadásul a szélsőséges esetektől, amivel még az átlag aktivista sem ért egyet, sem az átlag lmbtq ember.

2022. jún. 4. 13:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
58%
Ne már, most komolyan arról megy a vita, hogy mentálisan beteg-e, aki képes levágatni a mellét vagy a farkát? Nem, a világ legnormálisabb dolga, ennél normálisabb nincs is...
2022. jún. 4. 19:19
 52/67 anonim ***** válasza:
58%
#51! Akkor végezd el az orvosi egyetemet, szakvizsgázz pszichiáterként, kutass, alapozod meg az elméleted, és publikáld. Ameddig ezt nem tudod megtenni, max csak laikus véleményed lehet, egy olyan témáról, amiről semmi szakmai dolgot nem tudsz.
2022. jún. 4. 19:23
 53/67 anonim ***** válasza:
37%

Éppen abból látszik, hogy nem csak egy mozaikszó, hogy ennyire fel vagy rajta háborodva kérdező. Ez egy politikai mozgalom, aminek magad is része vagy. Ha csak mozaikszó lenne, akkor nem éreznéd sértve magad - de mivel egy mozgalom, így a saját táborodat érzed megtámadva.

Az LMBTQ-nak saját zászlaja és ideológiája van gender néven. Rendszeresen tüntet a tagjaival, mint a nácik. Saját célkitűzésekkel bír, mint pl. a melegházasság meg a kiskorúak "joga" arra, hogy nemet váltsanak - nem műtéttel, de pubertásblokkolókkal, névváltoztatással kezdve.

A gonosz legnagyobb trükkje pedig most is az, hogy tagadja önmaga létezését.

2022. jún. 6. 00:36
 54/67 A kérdező kommentje:

#53 Már ne is haragudj, de tiszta bolond vagy. Milyen érv az, hogy azzal jössz, hogy szerinted része vagyok az LMBTQ-nak? Hol állítottam olyat, hogy nem vagyok heteroszexuális? Vagy hol állítottam olyat bármiféle mozgalomnak is tagja vagyok?

Én nem érzem magam támadva, pusztán idegesít az emberi hülyeség. Ha most mit tudok én, a kövér embereknek menne neki valaki ilyen idétlen érvnek titulált konteókkal, abba is beleállnék, függetlenül attól, hogy nem vagyok érintett. Vagy nálad ilyen fura dolog az empátia?

Egyébként nem annak a jelenségnek a létezését tagadtam, amiről te beszélsz, hanem azt mondtam, hogy az abban a formában, úgy, ahogy te mondod nincs. Az, hogy valami több féle emberből álló, hasonló problémákkal küzdő emberek csoportjának van egy összefoglaló neve, attól nem lesz politikai mozgalom, mert nem egységes konszenzus alapján vannak benne az emberek. És tök mindegy, hogy most ez a csoport az öregek, az etnikai kisebbségek, vagy éppen az lmbtq attól nem lesz politikai mozgalom, pont ezért mert nem konszenzussal jön létre. Ha valaki csinál egy politikai mozgalmat, vagy aktivistacsoportot, ami egy adott csoportba tartozó emberekért van, vagy azokat akarja képviselni, az nem azt jelenti, hogy egyet is ért vele az összes olyan illető, akit képvisel.

A zászló, meg a célok sem fednek politikai mozgalamat egyébként. Nálunk a helyi közösségeknek is van zászlója, vagy akár úgymond politkai célja. Például a kézműveskedő klubba járó embereknek van zászlójuk, és az a politikai céljuk, hogy az önkormányzati fenntartású épületet használhassák, nyilván bérleti díj ellenében. Ettől viszont nem politikai mozgalom, pedig a zászló mellett tartalmaz egységes politikai célt, konszenzussal jön létre, viszont nincsen sok egységes, közös elv. Az LMBTQ (nem a konteós, "ez egy politikai mozgalom" értelmezésben, hanem mint összefoglaló név a szexuális kisebbségrekre) rendelkezik zászlóval, nem konszenzussal jön létre, mivel nem döntés kérdése a szexualitás, egy közös probléma van(hátrányos jogi esélyek), de nincs közös elv, ideológia (például az általad említett kiskorúak kezeléséről megoszlanak a vélemények)

2022. jún. 6. 10:37
 55/67 anonim ***** válasza:
58%

#54 napok óta fosod a kérdéseket meg a kommenteket arról, hogy nem politikai mozgalom az LMBTQ. Normális embernek messze nem fontos ennyire ez a téma, tehát vagy magad is homár vagy, vagy testvéed, barátod stb. az.

Lehet ilyen abszurd hülyeségekkel érvelni, hogy sportkluboknak is van százlaja, akkor gondolom a náci párt is egy szabadidős klub volt, vagy nem tudom mi következik ebből. Igen, ettől még önmagában nem mozgalom, viszont mozgalom az ideológiától, amit gendernek hívnak. Ha nincs egységes konszenzus, akkor pedig nincs szerveződés sem, mert kell hogy legyenek egy csoportusulásnak értékbeli alapjai. Pl. egyelten LMBTQ-s sem állítja gondolom, hogy a homoszexualitás rendellenesség.

Minél inkább tagadod kisregényekben a nyilvánvalót, annál egyértelműbb lesz, hogy magad is egy fanatizált tagja vagy ennek a beteges politikai lobbinak.

2022. jún. 6. 20:41
 56/67 anonim ***** válasza:
55%
Már hogyne lenne politikai mozgalom, teli van velük a média. Pont most láttam egy hírt, hogy valamelyik rajzfilmbe "nembináris" tehetnet meg homoszexuális békát tettek. És akkor ez nem politika... ja.
2022. jún. 6. 21:06
 57/67 anonim ***** válasza:
37%
#56 tényleg nem az. Hanem rajzfilm. Bár tényleg nehéz különbséget tenni néha 🧐
2022. jún. 6. 21:09
 58/67 anonim ***** válasza:
54%

Közben megszavazták, hogy politikai mozgalom, sőt ideológia:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

2022. jún. 6. 21:50
 59/67 anonim ***** válasza:
36%
#58 kiváló ez a reprezentatív felmérés, remélem sokszor fognak rá hivatkozni ❤️
2022. jún. 6. 21:59
 60/67 anonim ***** válasza:
Tehát "betűszó", miközben tisztán politikai, tásadalmi céljaik vannak: melegházasság, örökbefogadás, szivárványcsaládok elfogadása, nembinárisok meg a transzgender sárkány behozatala és a többi agybaj. De nem politikai szervezet. Érdekes megközelítés.
2022. dec. 12. 18:16
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!