Tényleg csak nálunk ilyen olcsó a benzin ezt tényleg Orbánnak köszönhetjük?
Figyelt kérdés
Ma tankoltam először mióta benzistopp van, ugyanis nem használtam autót. Meglepetésemre 10000 Ft volt amit tankoltam és csak 6200at kellett fizetnem máshol tényleg 10000 Ft lett volna a benzin?2022. jún. 4. 11:57
21/22 anonim válasza:
Szlovákiából is az ársapka miatt mennek?
22/22 anonim válasza:
Az OMV finomító karbantartási prolémákra hivatkozva állítja le a külföldi kútjait.
A hvg szerint az omv a hazai üzemanyag ellátás egy ötödét adta. Ezt kétlem. -Korábbi források szerint az omv is többnyire a mol-tól vette az üzemanyagot, csak más adalékolást használt (?!).
Nálunk a városban vagy 15-20 kút van, ebből egy omv. Az ársapka előtt meglehetősen kevesen tankoltak ott.
Nemzetközi árak:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!