Fognál fegyvert Magyarországért?
Figyelt kérdés
Ha külső támadás érne bennünket, mint Ukrajnát.2022. jún. 3. 17:52
11/35 anonim válasza:
Hát persze... 32 éve szívunk hülyébbnél hülyébb kormányokkal, 12 éve megnyertük a magyar történelem legkorruptabb bandáját, lassan az emberek megélhetése is veszélybe kerül, úgyhogy nem elég az ember baja, máshoz sincs kedvem, mint háborúzni.
12/35 anonim válasza:
Helyzettől függ. Egy Oroszország ellen nem, túlerő.
Viszont az Orbán rezsim ellen talán
13/35 anonim válasza:
Az semmi.
Én még a magyar mentalitás elől is elmenekültem, nem hogy még háború elől, meg harcolni a balkáni csövi Mo.-ért, hahaha.
De nyugodtan nevezz gyávának, én majd felveszem a napszemüvegem és felemelem az államat :)
15/35 anonim válasza:
Igen. A kormányért viszont nem, inkább ellene.
16/35 anonim válasza:
Kíváncsi leszek lesz-e annyi röfiben, hogy miután bedől az ország, tönkremegy a gazdaság, nevetségesé válunk a világ szemében, önkezével végetvet az életének 🤔
18/35 anonim válasza:
Majd a szívinfarktus megoldja ;)
19/35 anonim válasza:
Csak,ha fletó + a libsik vannak az élen és mutatják az irányt.
Előre,lőre,lőre.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!